100%NL Magazine Zus Simon
Zie ook:
Delen

Zó helpt de zus van Simon jou afvallen voor de zomer!

De zomer is in aantocht. Natuurlijk willen we het hele jaar door lekker in ons vel zitten, maar met de zomer in aantocht ligt de noodzaak misschien nét iets hoger. We zouden graag nog wat kilo's afvallen voor de zomer. De motivatie is er meestal wel, maar hoe pakken we het aan?

Afvallen voor de zomer

Carina Keizer, de zus van Simon Keizer, viel in 2020 ruim 36 kilo af! Zij gooide het roer om en ontwikkelde een gezonde(re) levensstijl door gezonde gewoonten in het dagelijks leven te implementeren. Carina hoopt anderen te inspireren door haar weg naar een gezond & fit leven in alle eerlijkheid te delen via haar Instagram-account. Daar laat zij weten dat haar gezonde eetgedrag door allerlei omstandigheden de laatste maanden naar de achtergrond is verdwenen. Tijd voor verandering, want voor de zomer wil ze weer wat kilo’s kwijt!

100%NL Magazine Afvallen Cactus Carina

Hoe pakken we het aan?

“Werken aan je doelen doe je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen!” Carina organiseert sinds 2021 maandelijkse challenges die te maken hebben met een gezonde levensstijl. Vanaf 1 april gaat zij de uitdaging aan om 4% lichaamsgewicht te gaan verliezen in de maand april en daagt ze daarbij anderen uit om mee te doen. Uit haar challenges is het afgelopen jaar wel gebleken dat je samen veel meer bereikt. Eenieder bepaalt eigen persoonlijke doelen om naartoe te werken, maar samen komen we uit onze comfortzone, gaan we ons stap voor stap nieuwe gezonde gewoonten eigen maken binnen onze dagelijkse routine.

Jezelf uitdagen

4% gewichtsverlies is een realistische uitdaging, maar je moet er wel wat voor doen. Zie de challenge als stok achter de deur, maar verwacht niet dat je die kilo’s vervolgens als vanzelf verliest. Je zult zelf in kaart moeten brengen waar jouw uitdagingen en valkuilen liggen en je zult zelf bepaalde ongewenste patronen moeten doorbreken! Maar samen met een grote groep gelijkgestemden motiveren we elkaar naar een succesvolle eindstreep!

Challenge

Heb jij het idee dat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken, of een stok achter de deur? Heb jij het gevoel dat je er alleen niet uit komt? Wil jij samen met Carina wat kilo’s kwijt voor de zomer? Onder het motto Als ik het kan kan jij het ook daagt Carina jou uit om mee te doen met de april-challenge! Als jij de challenge behaalt, ding je ook mee naar leuke prijzen! Leuk om -naast het verliezen van jouw extra kilo’s- voor te strijden!

Inspireren

Inmiddels heeft Carina een heuse achterban gecreëerd waarmee zij maandelijkse challenges aangaat. Na de vele fijne, dankbare reacties weet zij wat haar missie is: mensen inspireren om een gezond en fit leven te leiden! Carina organiseert niet alleen succesvolle challenges op het gebied van afvallen. Regelmatig daagt zij deelnemers vanuit haar Community uit om meer te gaan bewegen, aandacht te besteden aan een positieve mindset of om meer tijd voor zichzelf te nemen door middel van het uitvoeren van dagelijkse opdrachten. Met haar blog ‘37 kilo afvallen in een half jaar, hoe deed ik dat?‘ weet zij een hoop mensen te inspireren om ook het roer om te gooien.

Delen