100%NL Magazine Online Deurbeslagshop
Delen

Zó houd je inbrekers op afstand!

Kerntrekken, flipperen, hengelen of gewoon met een koevoet? Het zijn allemaal inbraakmethodes die kansloos zijn wanneer je voor het juiste veiligheidsbeslag kiest. Met deze tips houd jij de inbrekers op afstand!

Bij Online Deurbeslagshop weten ze dat het kiezen voor veiligheidsbeslag niet ten koste hoeft te gaan van de uitstraling van je woning. Ze bieden niet alleen stijlvolle, maar ook veilige opties om inbrekers op afstand te houden.

SKG gecertificeerd beslag en kerntrekbeveiliging

SKG gecertificeerd veiligheidsbeslag staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en veiligheid. Met de toegevoegde kerntrekbeveiliging wordt de kans op inbraken aanzienlijk verminderd, aangezien deze geavanceerde technologie indringers weerhoudt van de populaire kerntrekmethode. Dit veiligheidsbeslag is er tegenwoordig in alle denkbare stijlen. Neem bijvoorbeeld onze prachtige zwarte set veiligheidsbeslag, SKG-gecertificeerd met kerntrekbeveiliging en ontworpen om uw huis te voorzien van een extra laag bescherming.

Anti-inbraakstrips: eenvoudige, doeltreffende preventie

Wist je dat een inbreker met een koevoet in slechts 30 seconden je deur openbreekt? Vervolgens duurt het nog maar vijf minuten voor het hele huis is leeggehaald. Voorkom het openbreken van deuren met de anti-inbraakstrips van Online Deurbeslagshop. Deze zijn gecertificeerd met SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De strips werken daarnaast preventief en zorgen ervoor dat inbrekers jouw huis liever overslaan.

Verhoog je woonveiligheid met raamsloten

Ramen zijn vaak een vergeten aspect bij het inbraakveilig maken van een woning. Daarom biedt Online Deurbeslagshop raamsloten die de veiligheid van je woning verhogen. Voorkom inbraken door niet alleen de deuren, maar ook ramen te beveiligen. Ontdek het assortiment raamsloten en maak jouw huis inbraakbestendig. 

Online Deurbeslagshop gelooft dat veiligheid niet hoeft in te leveren op stijl. Ontdek de uitgebreide selectie aan stijlvolle en veilige opties, zodat je met een gerust hart geniet van een veilig huis. 

100%NL Magazine Online Deurbeslagshop

Bron: Intersteel

Headerbeeld: AXA, Dit artikel is geschreven in samenwerking met Online Deurbeslagshop

Delen