100pmagazine_paasspeurtocht_2
Delen

Zo wordt eieren zoeken met Pasen pas écht een uitdaging!

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende activiteit voor je kids tijdens Pasen? Wij hebben dé oplossing!

Voor veel gezinnen is het een jaarlijkse traditie geworden met Pasen: paaseieren zoeken. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Speur dan niet verder, want wij hebben dé oplossing!

Paasspeurtocht

Met deze gave Paasspeurtocht wordt eieren zoeken (en verstoppen!) dit jaar echt een feestje! Dit complete pakket heeft nét dat beetje extra en bevat alles wat je nodig hebt om je kids een onvergetelijk Pasen te bezorgen. In het pakket vind je een duidelijk stappenplan, opdracht- en spelkaartjes en een leuke beloning voor de winnaar. En weet je wat pas leuk is? Speciaal voor deze speurtocht heeft niemand minder dan Jan Dulles een té leuk liedje ingezongen dat naar één van de verstopplekken leidt. Let the games begin

Hoe werkt de speurtocht?

Via de post ontvang je een compleet pakket. Dit uitgebreide pakket bevat een simpel stappenplan dat je de avond voor Pasen alvast kunt voorbereiden. De stappen bestaan grotendeels uit het verstoppen van de opdrachtkaartjes op de aangegeven plekken inclusief de paaseieren, met hier en daar een kleine aanvullende actie. De stappen zijn allemaal simpel uit te voeren en nemen niet meer dan 20 minuten in beslag. Zodra de kinderen ’s morgens wakker worden kunnen ze meteen van start!

Je shopt deze gave Paasspeurtocht bij deleuksteshop.nl!

100pmagazine_paasspeurtocht_3

100pmagazine_paasspeurtocht_1

deleuksteshop_paasspeurtocht_IGfeed

Delen