Dit is waarom je elk jaar zorgverzekeringen moet vergelijken!
Delen

Dit is waarom je elk jaar zorgverzekeringen moet vergelijken!

Nu is de tijd én heb je tijd om zorgverzekeringen te vergelijken! Daarnaast maak je op independer.nl vanaf 18 december tot 1 januari elke dag kans om het bedrag ter waarde van je zorgpremie terug te winnen. Dat is gemiddeld 1.500 euro ongeacht welke zorgverzekering je kiest!

Dat tikt lekker aan!

Stap je over via Independer, wat de grootste vergelijkingssite voor zorgverzekeringen is, dan doe je automatisch mee. De winnaars krijgen het bedrag van hun zorg(jaar)premie van 2021 in zijn geheel teruggestort. Hoeveel dat is, verschilt per persoon. Als je alleen een basisverzekering hebt, is je jaarpremie natuurlijk lager dan wanneer je ook aanvullend verzekerd bent. Het gemiddelde ligt op 1.500 euro, maar kan oplopen tot boven de 2.000 euro.

Iets om je tanden in te zetten

Ook als je niet bij één van de 14 (!) dag winnaars hoort, zit je goed. Want als je dit jaar je zorgverzekering afsluit bij deze vergelijkingssite die door klanten met een 9,2 wordt beoordeeld, dan krijg je gratis en voor niks een Tandongevallen-verzekering cadeau. En niet zomaar eentje, maar een met een extra hoge dekking van 20.000 euro per gebeurtenis. Deze gratis verzekering vergoedt bijvoorbeeld de kosten van nieuwe voortanden, kiezen, kronen of bruggen na een ongeval!

Hoeveel bespaar jij?

Doordat je keuze hebt uit 67 verschillende zorgverzekeringen tegen de laagste prijzen, waarbij jij zelf aangeeft welke zorg voor jou juist wel of helemaal niet van belang is, bespaar je vaak honderden euro’s per jaar.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Independer.

Delen