10 Bekende Nederlanders gaan de strijd aan in Het Perfecte Plaatje
Delen

10 Bekende Nederlanders gaan de strijd aan in Het Perfecte Plaatje

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje van start. 10 Bekende Nederlanders gaan de strijd aan en kijken wie het perfecte plaatje kan schieten.

Vanavond om 20:30 is het zover: het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is te zien op RTL4. Dit is alweer het zesde seizoen voor het tv-programma en dit seizoen doen de volgende BN’ers mee:

Maradonnie

Maradonnie 100%NL Magazine

Donald Ellerström of beter bekend als Maradonnie is een Nederlandse rapper. In 2014 verscheen zijn eerste mixtape. Hij heeft samengewerkt met artiesten als Lange Frans, Willie Wartaal, Frans Bauer, Gerald Joling en René Froger.

Georgina Verbaan

Georgina Verbaan 100%NL Magazine

Actrice, zangeres, presentatrice en columnist Georgina Verbaan is ook van de partij. Van 1997 tot 2000 is ze te zien geweest in Goede tijden, slechte tijden, maar ook in Verliefd op Ibiza, Dokter Tinus, Costa! en Mannenharten.

John Heitinga

John Heitinga 100%NL Magazine

John Heitinga is een voormalig Nederlands voetballer. In 2001 maakte hij zijn profdebuut voor Ajax. Twee jaar later scoorde hij zijn eerste doelpunt. Na Ajax heeft hij gevoetbald bij Atlético Madrid, Everton, Fulham en Hertha BSC. In 2015 keerde hij teug bij Ajax tot 2016.

Abbey Hoes

Abbey Hoes 100%NL Magazine

Nederlandse actrice Abbey Hoes doet ook mee aan het zesde seizoen van Het Perfecte Plaatje. Abbey is te zien geweest in Verliefd op Cuba, Koning van Katoren, Rzend, Zwaar verliefd! en Zwaar verliefd 2.

Frits Sissing

Frits Sissing 100%NL Magazine

Hij is een tv-presentator bij AVROTROS. Frits Sissing presenteerde programma’s als Opsporing Verzocht, het Gouden Televizier-Ring Gala, Op zoek naar Mary Poppins en Blik op de weg. In 2010 deed hij mee aan Wie is de Mol?

Ruth Jacott

Ruth Jacott 100%NL Magazine

Ruth Jacott is een Surniaams-Nederlandse zangeres. In 1993 vertegenwoordigde Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Ierland. Ze eindigde met 92 punten als zesde in de ranglijst met het nummer Vrede. Ze heeft een aantal albums uitgebracht die een Gouden status kregen. Ook stonden er een groot aantal nummers in de Mega Top 50, waaronder het nummer You’ve got a friend met Marco Borsato en René Froger.

Juvat Westendorp

Juvat 100%NL Magazine

Juvat Westendorp is een Nederlandse acteur, presentator, danser en choreograaf van Surinaamse afkomst. Zijn grote bekendheid kreeg hij door zijn deelname aan So You Think You Can Dance in 2011. Hij is te zien in een aantal films waaronder, Gooische Vrouwen 2, Rokjesdag, Onze Jongens en Casanova’s. Ook deed hij mee aan een aantal tv-programma’s: Goede tijdens, slechte tijden, De Spa en deed hij in 2019 aan The Big Escape.

Bridget Maasland

Bridget Maasland 100%NL Magazine

Bridget Maasland is een presentatrice, model, dierenrechtenactiviste en voormalig danseres. Bridget werkte als model in Barcelona en danste in het Veronicaprogramma Man o man. Ze heeft een hoop tv-programma’s gepresenteerd. Vanaf 2007 presenteerde ze regelamtig RTL Boulevard, waar ze de vaste vervangster was van Albert Verlinde. Ze presenteerde Lekker Slim, Hoe word ik een Gooische Vrouw? In 2020 begon ze met het presenteren van het RTL5-Programma Hotter than my daughter.

Patrick Martens

Patrick Martens 100%NL Magazine

Patrick Martens is een Nederlandse acteur en presentator. Hij heeft veel gedaan voor Nickelodeon en speelde ook in de jongerensoap Zoop. Ook was hij te zien in Goede tijden, slechte tijden. Hij deed mee aan de programma’s Wie is de Mol? en Expeditie Robinson.

Jaap Reesema

Jaap Reesema 100%NL Magazine

Jaap Siewertsz van Reesema is een Nederlandse zanger die optreedt onder de artiestennamen Jaap Reesema en Jake Reese. In 2010 won hij het derde seizoen van X Factor. Hij zong in 2014 samen Jill Helena de titelsong voor Goede tijden, slechte tijden. Hun versie was tot 2018 te horen. In 2020 scoorde hij samen met Pommelien Thijs een hit met het nummer Nu wij niet meer praten.

Beeld: Instagram

Delen