100%NL Magazine 3js
Zie ook:
Delen

3JS kondigen állerlaatste show aan met Jan de Witte

Na zes jaar is het moment daar, Jan de Witte neemt afscheid van de 3JS.

Afgelopen april brachten de 3JS het nieuws naar buiten dat Jan de Witte stopt bij de 3JS en verder gaat voor een solocarrière.

Afgelopen donderdag stond Jan de Witte voor het laatst met zijn vertrouwde J’s in het theater, en vanavond vindt de laatste show plaats met Jan.

Om het echt helemaal af te leren kondigen de 3JS een állerlaatste show aan. De kaarten gaan vanaf donderdag in de verkoop.

‘Gisteravond was de laatste keer dat Jan met ons in een theater heeft gestaan. Het was een gedenkwaardige avond. Afscheid is een beetje doodgaan.
We hebben op veler verzoek besloten om er daarom nog 1 show aan toe te voegen in ons eigen dorp. Ook omdat we vooral vanuit het dorp vaak te horen kregen: ‘Deze show wil ik ook weleens meemaken met een drankje erbij en de mogelijkheid om te dansen. Op zondag 14 juli doen we de show met Jan in de PX in Volendam. De kaartverkoop begint dus volgende week donderdag bij het loket van de PX en online. (Meer info daarover volgt).
We beginnen die dag om 19:00. Mocht het een warme zomerdag zijn kan iedereen eerst nog even een terrasje of een zwembadje pakken en na de show is er nog gelegenheid om naar de dijk te gaan. Dat gaan wij dan waarschijnlijk ook doen. Iedereen die naar deze theatertour is komen kijken willen we in ieder geval bedanken voor het enthousiasme. Het gaf ons vleugels.’

Jan de Witte zal verder gaan als Blanko, waar hij de afgelopen twee jaar al zijn vrije tijd in heeft gestoken.

Bron en Beeld: Instagram Jan de Witte

Delen

Meer over 3JS

TE GEK: 3JS te horen in Nederlandse theaters met een wel héél bijzonder gezelschap
Beschermd: TE GEK: 3JS te horen in Nederlandse theaters met een wel héél bijzonder gezelschap
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
Lees alle artikelen over 3JS