100%NL Magazine gtst
Delen

NEE! Deze acteur stapt uit GTST

De afgelopen periode is er flink wat aan het veranderen bij GTST. Er zijn al een heleboel acteurs uit de serie gestapt. Vandaag komt naar buiten dat er nog een acteur is die de soap gaat verlaten...

LET OP SPOILERS

Vanavond ga je zien hoe Guido Spek, die in GTST het personage Sjoerd Bouwhuis speelde de soap verlaat. Hij wil zich meer ‘op nieuwe avonturen gaan richten’. Aan RTL Boulevard vertelt hij: “Ik heb het enorm naar mijn zin bij GTST. Ik ben altijd helemaal voor de rol gegaan, maar er zijn veel meer dingen die ik kan en wil doen: schrijven, het theater in en muziek maken”.

Guido had vorig jaar al de beslissing gemaakt om te stoppen als acteur in GTST. “Ik lag in bad in een huisje in de bergen en had al een week niet meer naar sociale media gekeken. Dan komen de ideeën.”

Guido heeft 7 jaar gespeeld in GTST en is niet bang dat hij het gaat missen: “Ik ben niet bang voor ‘het grote zwarte gat’, maar ik ben wel benieuwd of ik het publiek en de fans van Sjoerd zover kan krijgen om te gaan kijken naar wat Guido doet.”

Afscheidsvlog

Vandaag plaatste GTST op Twitter een vlog van Guido, waarin hij ons meeneemt achter de schermen tijdens zijn laatste draaidag. Klik hier om de vlog te bekijken op Twitter.

Delen