100%NL Magazine Elise Schaap
Zie ook:
Delen

Actrice Elise Schaap over haar ‘criminele verleden’

Heel de wereld kan weer genieten van de acteerkunsten van actrice Elise Schaap. Het nieuwe seizoen van de serie 'Undercover' staat op Netflix en wordt weer wereldwijd gestreamd.

In de serie ‘Undercover’ speelt Elise het typetje Daniëlle, het liefje van crimineel Ferry. Het eerste seizoen van Undercover was al een groot succes en ook de eerste geluiden over het nieuwe seizoen zijn niets meer dan lovend!

Maar of Elise in het echt ook zo crimineel is… Aan Grazia laat Elise weten dat ze vroeger wel eens iets gestolen heeft. ‘Ik heb een keer een etui bij de Hema gestolen. En toen probeerde ik het nog een tweede keer te doen, snel door die poortjes te glippen, maar toen gingen ze af. Ik ben zo geschrokken dat ik terug de winkel in ben gerend en dat etui snel in het vak heb gegooid. Het was saved by the bell, daarna heb ik nooit meer in mijn hoofd gehaald om iets te stelen.’

Gelukkig is Elise op het ‘rechte pad’ gebleven en kunnen wij al jarenlang genieten van haar talent! Elise is de absolute typetjes-koningin en kruipt binnen no time in de huid van een typetje.

Beeld: Instagram, Bron: Grazia

Delen

Meer over Elise Schaap

Dít is de leuke moeder van Elise Schaap!
Dít is de leuke moeder van Elise Schaap!
Kijk binnen in de knusse boerderij van Elise Schaap!
Kijk binnen in de knusse boerderij van Elise Schaap!
Lees alle artikelen over Elise Schaap