100%NL Magazine Elise Schaap
Zie ook:
Delen

Dít is de leuke moeder van Elise Schaap!

Benieuwd van wie actrice Elise Schaap haar goede looks heeft? Dít is haar leuke moeder!

Elise Schaap

Elise Schaap is één van de drukste actrices die ons land kent. Maakt niet uit waar je kijkt, Elise speelt er in mee. We kennen haar natuurlijk allemaal als Koningin van de typetjes!

Om zich na een drukke draaiperiode weer even helemaal terug te trekken hebben Elise en haar vriend Wouter een boerderij gekocht. Niet alleen is de boerderij gelegen in het Limburgse Roggel, maar het staat ook op de grond van vakantiepark Buitenhof! Het vakantiepark biedt de meest ultieme luxe en zorgt voor een meer dan ontspannen vakantie. Foto’s van de vakantieboerderij zie je hier.

Gezin

Samen met haar partner Wouter de Jong en hun dochtertje kunnen ze met deze vakantieboerderij prachtige herinneringen maken. Het stel is gelukkiger dan ooit met hun 6-jarige dochter Ava. Dat was onder andere te zien aan de prachtige foto’s met lieve oprechte tekst van Elise over haar 17-jarig jubileum met Wouter.

Elise schreef op Instagram: ‘Zo om en nabij vandaag 17 jaar verkering met dit fijne grijze wezen. Liefste Wout, naast het feit dat je mij regelmatig onvrijwillig deelgenoot maakt van je zoektocht naar sleutelbossen, squash sokken en doppen op sportflessen maakt mijn hart nog steeds een sprongetje wanneer ik je hoor thuiskomen!’

Moeder

Altijd al benieuwd geweest van wie Elise haar mooie looks heeft? Nou, wij hebben het antwoord voor jullie: van haar moeder!

Een paar dagen geleden vierde de moeder van Elise haar 68e verjaardag. Elise postte toen een te leuke foto van haar moeder, samen met haar broer Paul.

De gelijkenissen vallen niet alleen ons op, ook de volgers van Elise zijn in shock na het zien van de foto. Kim Kötter schrijft onder de foto: ‘My god wat lijk je op je moeder!!’. Bridget Maasland schrijft op haar beurt: ‘Ik dacht eerlijk waar dat jij het was ietsjes ouder gemaakt.’ Benieuwd naar Elise’s moeder? Een foto zie je hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Elise Schaap

Delen

Meer over Elise Schaap

Kijk binnen in de knusse boerderij van Elise Schaap!
Kijk binnen in de knusse boerderij van Elise Schaap!
Elise Schaap alweer 17 jaar verliefd: 'Mijn hart maakt nog steeds een sprongetje'
Elise Schaap alweer 17 jaar verliefd: ‘Mijn hart maakt nog steeds een sprongetje’
Lees alle artikelen over Elise Schaap