100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de adembenemend mooie woning van Kees Tol

De verbouwing van presentator Kees Tol zit er eindelijk op en het resultaat mag er zijn. Wij zijn vooral onder de indruk van de prachtige badkamer.

Kees Tol

Kees Tol kennen we natuurlijk allemaal als die vrolijke en humoristische presentator die bij iedereen een lach op het gezicht krijgt. Kees heeft in de afgelopen jaren tientallen programma’s gepresenteerd en nog steeds is hij iedere week op televisie te zien bij onder andere VT Wonen: Weer verliefd op je huis. Het programma waar hij al zoveel jaar veel liefde en humor in stopt.

Verbouwing

Kees woont al jaren in zijn woning middenin het mooie Volendam. Na tientallen huizen te hebben opgeknapt op televisie, was het vorig jaar ook eens tijd om zijn eigen huis onder handen te nemen en dat heeft hij geweten. Op Instagram deelde Kees destijds wat foto’s van zijn verbouwing. ‘Je zou misschien denken dat ik wat gewend ben qua verbouwen. Maar nu m’n eigen huis wordt aangepakt. Oké ik lach, maar na deze foto moest ik horizontaal aan een infuus vanwege de stress’ en ‘Christus te paard!!! HELP!’, is wat hij schreef toen hij zijn huis in puin zag.

Resultaat

Gelukkig is het allemaal goed gekomen. Kees geniet inmiddels alweer heel wat maanden van zijn woning en het resultaat is verbluffend. De presentator deelde destijds wat foto’s in zijn Instagramstory en op zijn account zien wij ook wat foto’s van zijn woning. Het ziet er werkelijk prachtig uit. Op de badkamer zijn wij stiekem een beetje jaloers. Die gigantische badkuip is echt bijzonder. Wat wij ook super gaaf vinden, is dat de badkamer en slaapkamer één zijn geworden.

Benieuwd naar de woning van Kees? Je ziet hieronder wat foto’s.

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol.

Delen

Meer over Kees Tol

Binnenkijken in de adembenemend mooie woning van Kees Tol
Binnenkijken in de adembenemend mooie woning van Kees Tol
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Kees Tol over nieuwe liefde: 'Misschien zit 'ie hier wel ergens...'
Kees Tol over nieuwe liefde: ‘Misschien zit ‘ie hier wel ergens…’
Lees alle artikelen over Kees Tol