100%NL Magazine Saul en Amy Rose
Zie ook:
Delen

WVL-Amy Rose brengt liefdesode aan Saul: ‘Ik kan niet wachten’

De twee zijn echt smoorverliefd op elkaar en dat laten zij blijken in hun Instagramposts. Dit keer schrijft Amy Rose lovende woorden over haar liefje.

Winter vol Liefde

Het programma waar iedereen weken voor is thuisgebleven en de fantastische wintervariant op B&B vol Liefde: Winter vol Liefde. Vijf Nederlanders die gevestigd zijn in winterse oorden in het buitenland gaan opzoek naar de liefde. Het eerste seizoen van dit programma zit er helaas alweer op, maar het smaakt zeker naar meer, want heel Nederland is weer in de ban van de deelnemers, hun verhalen en hun acties.

Saul en Amy Rose

Vanaf het eerste moment zagen de kijkers dat het goed zat tussen Saul en Amy Rose. Saul twijfelde nog of hij verder moest gaan met zijn ex, Raffaella, maar hij bleek toch zijn hart te hebben verloren aan de 20-jarige Amy Rose. De twee zijn smoorverliefd.

Liefdesode

Op Instagram plaatsen zowel Amy Rose als Saul dagelijks foto’s met elkaar. De twee tortelduifje schrijven er de liefste teksten bij. Dit keer is het Amy Rose die een reeks verliefde foto’s deelt en daarbij schrijft zij: ‘Ik hou van jou! Sinds jij in mijn leven bent leef ik 1000% samen met jou. Ik ben het gelukkigste meisje in de wereld. Ik ben jou zo dankbaar je bent de liefde van mijn leven. Je bent speciaal mijn liefste saul. En ik kan niet wachten op de avonturen die ons te wachten staan waar wij nog niets eens over hebben kunnen dromen. JIJ&IK.’ Wat een lieve woorden. Tussen die twee zit het wel goed en dat is geweldig om te zien.

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Bron en Beeld: Instagram Amy Rose de Bruijn

Delen