ZO DAN: André Hazes en Sarah van Soelen delen verleidelijke vakantiefoto's!
Zie ook:
Delen

ZO DAN: André Hazes en Sarah van Soelen delen verleidelijke vakantiefoto’s!

Het lijkt erop dat ook André Hazes en Sarah van Soelen de zon hebben opgezocht! Ze delen een paar zonnige vakantiefoto’s met z’n tweeën. In gewaagde outfits…

Avondkleding

Gisteravond plaatste André een foto met Sarah op zijn Instagram. Op de foto draagt Sarah een diep uitgesneden rode jurk en André een zwart witte outfit met een bruin jasje. De foto is in een spiegel gemaakt. Het lijkt erop dat het koppel gaat dineren in een restaurant. Het is overduidelijk avondkleding! Bij de foto zet André een rood hartje en schrijft Sarah van Soelen onder de foto ‘Mijn hartje’.

Sexy foto

Vandaag deelt André weer een foto met zijn nieuwe liefde Sarah. Dit keer een foto in badkleding! Sarah draagt een bikini met panterprint en André een zwarte zwembroek met een rieten hoek. Het is niet duidelijk waar de twee vakantie aan het vieren zijn, maar een zonnige bestemming is het zeker!

Monique in Ibiza

Niet alleen Sarah en André zijn op een zonnige bestemming te vinden, ook Monique Westenberg bevindt zich op het mooie Ibiza! Zoontje Dré krijgt daar de hele week zwemles en is zojuist geslaagd voor zijn diploma! Ook genieten ze natuurlijk van het mooie weer, lekker eten en de rust.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
Lees alle artikelen over Andre Hazes