André en Sarah zetten samen tattoo voor de liefde
Zie ook:
Delen

André en Sarah zetten samen tattoo voor de liefde

André laat in zijn column voor Veronicasuperguide weten dat hij op het punt staat om dezelfde tattoo te zetten als zijn vriendin Sarah. Sarah heeft de inspirerende tekst al op haar rug getatoeëerd staan. Terwijl hij de tattoo's voor zijn ex Monique nog aan het weg laseren is, staat hij alweer te springen om zijn liefde voor Sarah te verzegelen.

Tattoo voor liefde

De tattoo die Sarah heeft gezet, en die André wil gaan laten zetten, is de volgende tekst: ‘I love her, not for the way she silences my demons, but for the way her demons dance with mine’. Het is een inspirerende tekst in het Engels. Het draait om de slechte eigenschappen en hoe je daar samen mee omgaat. Het is een teken dat de twee nog super gelukkig zijn samen en nog een hele toekomst voor hun zien. Het stel verzegelt hun liefde niet alleen met een tattoo, maar ook met een nieuw huisje, waar ze in gaan samenwonen. Ook maken ze ontzettend veel tripjes naar het buitenland en delen ze onwijs veel foto’s samen. André er het volgende over in zijn column: “Mijn impulsiviteit brengt me soms in de shit, maar het is ook een trek waar de mooiste avonturen uit voortkomen. Als mijn nek clean is, is de nieuwe start compleet.” Want ja, op die nek staat nu nog de verlovingsdatum van hem en Moon”. Hij heeft ook een tattoo voor Bridget gezet, in de tijd dat hij een relatie had met de presentatrice. Een brug liet hij zetten. Hieronder is de tattoo te zien op de rug van Sarah, de vriendin van André. André vindt de tattoo van Sarah met de ‘I love him’ versie “supervet en supersexy”.

Rachel versus Monique

Rachel Hazes haalde onlangs flink uit naar de ex van André, Monique Westenberg. Monique zou volgende Rachel “alleen haar hand open houden”. Rachel Hazes stapte naar de story en zij dat ze “Monique beu is”. Rachel is blijer dan ooit dat haar zoon nu met Sarah van Soelen is, en hij weer helemaal zichzelf is geworden. De volgers daarentegen nemen het hoofdzakelijk op voor Monique en twijfelde aan de waarheid van de uitspraken van Rachel. Volgens Hazes-watcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, is het allemaal een leugen en zou Monique niet zoveel geld, en werkt ze wel voor haar geld. De meeste bekende gezichten op televisie zeggen dat zolang Monique niet naar buiten komt met een weerwoord, en alleen één kant van het verhaal belicht wordt, niemand er een uitspraak over kan doen.

Bron: RTL Boulevard , Beeld: Instagram

Delen

Meer over Andre Hazes

André Hazes over emotioneel weerzien Roxeanne: 'Dit was die leegte...'
André Hazes over emotioneel weerzien Roxeanne: ‘Dit was die leegte…’
André Hazes over onterven: 'Geld interesseert me niet'
André Hazes over onterven: ‘Geld interesseert me niet’
Lees alle artikelen over Andre Hazes