100%NL Magazine André Hazes
Zie ook:
Delen

Na jaar van stilte laat André Hazes van zich horen: ‘de meest donkere periode van mijn leven’

Na een jaar lang mediastilte komt André Hazes vandaag voor het eerst weer met een bericht naar buiten.

André Hazes

De jongste Hazes-telg hield een mediastilte van een jaar. Hij liet niks meer van zich horen, brak al zijn optredens af, maakte zijn agenda leeg en verdween van de radar. Tot vandaag.

‘Het moment is voor mij gekomen om de stilte van de afgelopen tijd te verbreken en ik deel daarom nu met jullie hoe het de afgelopen periode met mij is gegaan, en hoe het nu met mij gaat’, zo begint André zijn verhaal.

In de post op zijn Instagram is André openhartig en laat hij weten dat het niet altijd goed met hem ging. ‘Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden. Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt. Ik ben professionele hulp gaan zoeken, omdat ik dat op dat moment zo nodig had. Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf. Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet). Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte.’

André laat weten klaar te zijn voor een comeback. ‘Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken. Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023. Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is.’

Reacties

André krijgt ontzettend veel reacties onder zijn post, waaronder van zijn moeder Rachel. Zij plaatst een aantal hartjes als reactie. Ook sturen Gerard Joling, Bas Smit, Lil Kleine en Viktor Verhulst hem een hartje toe.

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Andre Hazes