100%NL Magazine André Hazes en Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

André Hazes openhartig over verlaten van Monique na miskraam tweede kindje

Dat André verkeerde keuzes heeft gemaakt in het verleden, geeft hij dagelijks toe. Ook nu vertelt hij openhartig over zo'n grote fout...

André Hazes en Monique Westenberg

De turbulente liefdesreis van Monique Westenberg en Andre Hazes heeft menig hart in Nederland weten te raken. Van een sprookjesachtige romance tot publieke ups en downs, ze hebben het allemaal doorgemaakt.

Na vele omwegen, verdriet, verslavingen en uitdagingen hebben de twee tóch de weg naar elkaar weer gevonden, en zijn ze toch weer samen.

Monique verlaten

André en Monique zijn inmiddels alweer heel wat maanden onwijs verliefd op elkaar en zij lijken gelukkiger dan ooit. André heeft in het verleden flink wat fouten gemaakt en dat geeft hij zelf ook toe. In Casa di Beau vertelt hij openhartig over het moment dat hij Monique verliet voor een andere vrouw, net nadat zij een miskraam had gehad.

‘Een paar jaar geleden waren bij bezig met een tweede’, vertelt André. Hij legt uit dat Monique niet uit zichzelf zwanger kan worden en dat zij daarvoor naar het ziekenhuis moeten. ‘Monique is voor de tweede keer zwanger geweest en toen kreeg zij een miskraam. Kort daarop werd ik verliefd op een andere vrouw. Toen heb ik haar eigenlijk verlaten. Daar is best wel een tijd overheen gegaan. Eigenlijk is die droom van ons daardoor een beetje om zeep geholpen’, vertelt hij openlijk. Als Linda Hakeboom vraagt of André zich hier schuldig om voelt, reageert hij emotioneel: ‘Och schat, hou op. Dat heb ik wel heel verkeerd aangepakt, ja.’

Bron en Beeld: RTL Boulevard, Casa di Beau.

Delen

Meer over Andre Hazes

André Hazes over emotioneel weerzien Roxeanne: 'Dit was die leegte...'
André Hazes over emotioneel weerzien Roxeanne: ‘Dit was die leegte…’
André Hazes over onterven: 'Geld interesseert me niet'
André Hazes over onterven: ‘Geld interesseert me niet’
Lees alle artikelen over Andre Hazes