André Hazes geeft teken van leven op social media
Delen

André Hazes geeft teken van leven op social media

Na een lange periode waarin hij niets van zich liet horen, gaf André Hazes gisteren voor het eerst weer een teken van leven via social media.

Teken van leven op social media

Na een lange tijd van mediastilte waarin André Hazes werkelijk níets liet horen in de pers en op social media, gaf de zanger gisteren weer een teken van leven. En dat deed hij via het account van zijn ex Monique Westenberg.

Speciaal voor deze gebeurtenis maakte André een uitzondering.

Verjaardag Dre

En dat is te begrijpen, want gisteren vierde de zoon van André en Monique alweer zijn vijfde verjaardag.

Monique schreef bij een liefdevolle foto op Instagram: ‘En ineens ben je 5! Ik ben zo dankbaar dat ik vijf jaar geleden mama heb mogen worden van jouw mooie zieltje. Die dankbaarheid krijg jij in alles van mij terug! Oneindig.’

De foto krijgt ontzettend veel likes en reacties, maar één like valt op: dat is die van André Hazes.

Turbulente periode

André gaat momenteel door een heftige periode heen. Het zou hem allemaal te veel zijn geworden en daarom last hij een mediastilte in. Ook zijn al zijn optredens en concerten afgelast.

Na de veelbesproken breuk tussen hem en Monique vond André opnieuw het geluk bij Sarah van Soelen. Door alle geruchten van de afgelopen tijd is het niet meer zeker of Sarah en André nog bij elkaar zijn. Moeder Rachel leek even duidelijkheid te geven met dit statement…

 

 

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen