100%NL Magazine Andre Hazes Sarah van Soelen
Zie ook:
Delen

BREAKING: ‘André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar’

De geruchten gingen al een tijdje de ronde, maar volgens RUMAG is het dan toch echt waar: André Hazes en Sarah van Soelen zijn uit elkaar.

André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar

Zojuist brengt RUMAG het nieuws naar buiten dat André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar zijn. Dit lijkt te zijn bevestigd door André’s moeder Rachel.

Volgens RUMAG TV heeft Rachel Hazes laten weten dat André Hazes in een hotelkamer verblijft, ergens in Nederland. ‘Sarah kon de levensstijl van André en zijn band niet meer aan’, aldus Rachel volgens RUMAG. Dit zal onder andere hebben geleid tot de breuk.

De relatie tussen André en Sarah was vanaf het begin een hot item in de media. En daar leken de twee tortelduifjes helemaal geen probleem mee te hebben, want regelmatig deelden ze de meest romantische foto’s op Instagram. André was zelfs zo overtuigd van zijn liefde voor Sarah, dat hij speciaal voor haar een tattoo liet zetten.

Geruchten

De geruchten rondom het stel houden al een tijdje aan. Sarah verblijft al een tijdje in het buitenland, terwijl André zich ook terugtrekt. André kampt momenteel met een burn-out.

Eerder deze week liet Sarah’s stiefvader Rudolf nog aan de media weten: ‘Het enige waar ik nu antwoord op wil geven, is dat André en Sarah nog steeds bij elkaar zijn. Met hun relatie is niets aan de hand.’ Maar wie spreekt er nu de waarheid? Rudolf of Rachel?

Bron: RUMAG, Beeld: Instagram André Hazes

Delen

Meer over Andre Hazes

André Hazes over emotioneel weerzien Roxeanne: 'Dit was die leegte...'
André Hazes over emotioneel weerzien Roxeanne: ‘Dit was die leegte…’
André Hazes over onterven: 'Geld interesseert me niet'
André Hazes over onterven: ‘Geld interesseert me niet’
Lees alle artikelen over Andre Hazes