100%NL Magazine Danny Vera Andre van Duin

André van Duin komt met muzikaal eerbetoon voor overleden echtgenoot

André van Duin brengt zaterdag een muzikaal eerbetoon aan zijn overleden man Martin Elferink. Dit doet hij samen met Danny Vera.

Overlijden echtgenoot

Het is alweer een jaar geleden dat de geliefde echtgenoot van André van Duin stierf. Martin Elferink overleed aan de gevolgen van kanker. Een harde klap voor André en zijn familie. André mist zijn geliefde man nog iedere dag. Aan RTL Boulevard liet André destijds weten zijn Martin nog iedere dag te missen. ‘Je moet ermee leren leven, maar het blijft verdrietig’, laat André weten. Vorig jaar zomer kregen André en Martin te horen dat het foute boel was bij Martin. Toch bleef Martin altijd hoop houden. André laat weten dat hij het altijd bewonderd heeft hoe strijdbaar Martin bleef, ‘maar ook zeker zijn berusting’.

Na de dood van Martin wilde André niet meer blijven wonen in hun woning in Amsterdam. En dus zette hij het grachtenpand in de verkoop. Niet veel later besefte hij dat hij handelde in emoties en haalde hij het pand weer uit de verkoop. André heeft inmiddels weer zijn draai gevonden en blijft voorlopig wonen in zijn prachtige woning. Binnenkijken in het mooie grachtenpand van André doe je hier.

Muzikaal eerbetoon

Aanstaande zaterdag tijdens de uitzending van ‘Matthijs gaat door’ zal André een muzikaal eerbetoon brengen aan Martin. Dit doet hij in samenwerking met Danny Vera. Samen zullen zij het nieuwe nummer ‘Voor altijd’ ten gehore brengen. Danny schreef het nummer en dacht daarbij gelijk aan André, en zo geschiedde. Wat het eerbetoon extra mooi maakt, is dat alle opbrengsten van ‘Voor Altijd’ gedoneerd zullen worden aan de KWF Kankerbestrijding.

Beeld: YouTube/AvroTros, ANP/Paul Bergen