100%NL Magazine Andre van Duin ANP
Zie ook:
Delen

André van Duin vertelt openhartig over bestraling kortgeleden

André is onlangs opnieuw bestraald voor twee verdachte plekjes en daar vertelt hij nu over.

André van Duin

André van Duin kennen we allemaal als de vriendelijke, goedgehumeurde komiek van Nederland, die naast zijn hilarische grappen ook nog eens goed kan zingen. Naast muziekmaken, is André door de jaren heen veel op televisie geweest. Hij heeft veel verschillende programma’s gepresenteerd en is vaak bij programma’s aan tafel geschoven. Ook heeft hij onwijs veel op het podium in het theater gestaan. Een variërende en glansrijke carrière, die nog niet voorbij is.

Bestraald

André is drie jaar geleden behandeld voor darmkanker en sindsdien gaat het goed met de komiek. Hij onderging destijds een aantal chemokuren en werd geopereerd.

Eerder deze maand was André niet aanwezig bij de NPO seizoenspresentatie en mensen vroegen zich daarom af of het wel goed ging met hem. ‘Er is niks aan de hand. Ik had gewoon een andere afspraak, dus dan kan je niet’, vertelt hij aan Shownieuws. Wel vertelt André over de verdachte plekjes die kortgeleden werden gevonden op zijn longen. ‘Ik ben twee maanden geleden bestraald, en dat is ongeveer opgelost. Hoop dat het zo blijft.’ Wij hopen dat het goed gaat met André en dat hij nu in goede gezondheid verder gaat.

Bron: Shownieuws en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over André van Duin

LEZEN: Huwelijk André van Duin en Fernando afgeblazen
LEZEN: Huwelijk André van Duin en Fernando afgeblazen
ZIEN: Enorme opluchting voor André van Duin!
ZIEN: Enorme opluchting voor André van Duin!
Lees alle artikelen over André van Duin