100%NL Magazine ANP Anita Witzier
Zie ook:
Delen

ZIEN: Anita Witzier shockeert volgers met donkere coupe

Anita Witzier laat haar volgers flink schrikken met een totaal andere look. Even wennen, maar ook dit staat haar beeldig.

Blonde look

Anita Witzier, die in 1988 al debuteerde op de Nederlandse televisie, kennen de meeste mensen als de vrolijke, goed uitziende presentatrice met een korte, blonde look. Toch is zij niet altijd bij deze haarkleur gebleven. De presentatrice wilde flink wat jaren terug eens wat anders en ging destijds voor een korte, donkere coupe.

Geschrokken

Via Instagram laat Anita haar volgers flink schrikken met de foto, waarop zij te zien is met het korte, bruine kapsel. Anita wilde met haar kapsel een tv-ster nadoen. Iets wat meerdere mensen deden rond die tijd. ‘Throwback naar toen ik zó geïnspireerd was door Phoebe in Friends, dat ik ook voor bruin haar ging (dat overigens groen was als de zon er op scheen)’, schrijft Anita bij de foto.

Reacties

Onder de foto vraagt Anita wat haar volgers van de look vinden. De reacties variëren. Hoewel veel mensen het blonde mooier vinden, is de rest ook fan van het donkere. ‘Ook mooi. jou staat alles’, reageert een volger van Anita. ‘Ook prachtig, vooral bij je ogen…volgens mij staat alles jou’, schrijft een ander.

https://www.instagram.com/p/CfcNDggjvLT/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Anita Witzier en ANP

Delen

Meer over Anita Witzier

Anita Witzier gaat voor nieuw kapsel en kiest voor een hanenkam!
Anita Witzier gaat voor nieuw kapsel en kiest voor een hanenkam!
ZIEN: Dit zijn de leuke kinderen van Anita Witzier!
ZIEN: Dit zijn de leuke kinderen van Anita Witzier!
Lees alle artikelen over Anita Witzier