100%NL Magazine ANP Anita Witzier
Delen

Anita Witzier herdenkt moeder op verdrietige dag

Anita Witzier is heel verdrietig vandaag, het is vandaag namelijk alweer 20 jaar geleden dat haar moeder overleed.

Anita Witzier

Anita Witzier is een sympathieke TV-presentatrice die al jarenlang een vaste waarde is op de Nederlandse televisie. Met haar spontane lach en authentieke persoonlijkheid heeft ze al in menig huiskamer een warm gevoel gebracht. Van programma’s als ‘Memories’ tot ‘De Reünie’, Anita weet altijd de juiste snaar te raken.

Kinderen

Anita Witzier heeft twee kinderen: zoon Bram en dochter Julia. Deze kreeg zij uit een eerdere relatie met Jeroen van Baaren. Helaas eindigde hun huwelijk in een scheiding. Aan weekblad Story vertelde Anita destijds: ‘Hun vader was mijn tweede man. We gingen uit elkaar toen de kinderen vier en negen waren. De ene week woonden ze bij hem, de andere week bij mij. Om het makkelijk te maken, zijn we altijd vlak bij elkaar blijven wonen, maar toch werkte het niet. Daarom zijn ze uiteindelijk toch weer bij mij in huis gekomen.’

Diepe rouw

Het verlies van je moeder is en blijft een heftige gebeurtenis. Of je moeder nu pas geleden is overleden, of alweer heel wat jaren bij je weg is. Haar sterfdag blijft een pijnlijke dag. Zo ook voor Anita, haar moeder is vandaag namelijk alweer 20 jaar overleden. Op Instagram deelt ze een liefdevolle video waarop we een brandende kaars zien en een foto van haar moeder. ‘Dag mam’, schrijft ze bij de video.

De steunbetuigingen stromen binnen voor Anita. Heel veel mensen plaatsen een hartje onder de video en wensen haar veel sterkte toe.

Beeld: ANP, Bron: Instagram Anita Witzier

Delen