Annemarie Keizer deelt beelden eerste fotoshoot bij William Rutten: 'Ik was zo zenuwachtig'
Delen

Annemarie Keizer deelt beelden eerste fotoshoot bij William Rutten: ‘Ik was zo zenuwachtig’

Op Instagram deelt Annemarie Keizer beelden van haar eerste fotoshoot bij William Rutten. Ook al is de foto inmiddels 10 jaar uit, Annemarie ziet er nog steeds supergoed uit!

Annemarie Keizer is al lang niet meer ‘de vrouw van’. Ze heeft online een grote schare fans opgebouwd, neemt vaak vlogs en podcasts op en heeft een eigen babylijn ontworpen. De bezige bij zit in ieder geval niet stil!Op Instagram deelde Annemarie afgelopen week de foto’s van haar allereerste fotoshoot bij niemand minder dan William Rutten.

Annemarie: ‘Gevonden in m’n archief… Een paar jaar geleden toen ik voor de lens van niemand minder dan @williamrutten mocht staan!  #zegmaargerustruimtienjaargeleden #butwhoscounting

William zag de foto ook op zijn tijdlijn voorbij komen en reageerde: ‘Aaaaah dat was zo’n leuke dag! En je deed het zo goed!’. Annemarie schrijft daarop: ‘Lief! Ik was zoooooo zenuwachtig!’. Ondanks dat Annemarie heel zenuwachtig was stond ze wel vaker als model voor de camera, ook vaak voor 100%NL Magazine. Vorig jaar waren de volgers van Annemarie nog in de ban van een foto, waarin een eng gezicht was te zien! Kunnen jullie het je nog herinneren? Die foto zie je hier.

100%NL Magazine Annemarie Keizer

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer

Delen