100%NL Magazine Anouk Hoogendijk
Zie ook:
Delen

Anouk Hoogendijk deelt hartverscheurend bericht: ‘Lang getwijfeld of ik dit wel wil delen’

Vandaag deelt Anouk Hoogendijk een hartverscheurend bericht met haar volgers...

Hartverscheurend bericht van Anouk Hoogendijk

Voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk deelt vandaag een moeilijk en emotioneel bericht op Instagram. Met een foto en lange post laat zij weten dat zij helaas een miskraam heeft gehad.

‘Dit was 2 weken geleden. Ik had toen graag het goede nieuws willen delen dat ik 14 weken zwanger was. 14 weken zaten wij op een roze wolk, wat waren wij gelukkig! Begin juni zou Sonny een broertje krijgen’, zo start Anouk haar bericht.

Samen met haar vriend Pieter heeft Anouk een zoontje Sonny, die inmiddels 1 jaar oud. Het zou het tweede kindje voor Pieter en Anouk moeten zijn, helaas liep het anders… Ook laat Anouk weten dat dit haar tweede miskraam is, een harde klap die ze moet zien te verwerken. ‘Naast dat het mentaal een enorme klap is, is het lichamelijk ook veel heftiger dan verwacht. Op beide vlakken heb ik even tijd nodig. Dit was helaas al de tweede keer dit jaar dat het misging. Eerder hoorden we na acht weken zwangerschap dat het een miskraam was en heeft het zes weken geduurd om alles goed m’n lichaam uit te krijgen.’

‘Lang getwijfeld of ik dit wel wil delen’

Anouk geeft aan in haar post dat ze lang heeft zitten twijfelen of ze dit heftige bericht wel wilde delen, maar koos er uiteindelijk tóch voor om het te doen.

Anouk: ‘k heb lang getwijfeld of ik dit wel wil delen. Het liefst sluit ik mezelf nu wekenlang op en verstop ik me lekker onder mijn dekens. Maar ik weet dat er helaas velen zijn, die met dit soort tegenslagen te maken krijgen. Ik denk dat het goed is dat we dat bespreekbaar maken en elkaar daarin steunen. Daarnaast wil ik ook niet doen alsof het goed met me gaat, terwijl dat nu even niet zo is. Dat kost energie en die heb ik nu niet.’

Wij wensen Pieter en Anouk heel veel sterkte toe.

Bron en Beeld: Instagram Anouk Hoogendijk

Delen

Meer over Anouk Hoogendijk

SMELT: Pasgeboren zoontje Anouk Hoogendijk steelt nu al alle harten met kuiltje in zijn wang
SMELT: Pasgeboren zoontje Anouk Hoogendijk steelt nu al alle harten met kuiltje in zijn wang
ZIEN: Anouk Hoogendijk opnieuw moeder geworden: 'Kan het nog steeds niet bevatten'
ZIEN: Anouk Hoogendijk opnieuw moeder geworden: ‘Kan het nog steeds niet bevatten’
Lees alle artikelen over Anouk Hoogendijk