SMELT: Pasgeboren zoontje Anouk Hoogendijk steelt nu al alle harten met kuiltje in zijn wang
Zie ook:
Delen

SMELT: Pasgeboren zoontje Anouk Hoogendijk steelt nu al alle harten met kuiltje in zijn wang

Anouk Hoogendijk is alweer een maand moeder van haar tweede zoon, Jip. Op Instagram viert zij dit jubileum met twee práchtige foto's.

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk kennen we allemaal als voormalig voetbalster voor teams als Utrecht, Ajax en het Nederlands elftal. Anouk besloot in 2017 te stoppen met voetbal, maar zij schuift nog wel regelmatig aan bij programma’s als het over sport gaat. Anouk en haar vriend Pieter genieten momenteel volop van hun zoontje Sonny en hun pasgeboren zoontje, Jip.

Fotoshoot met Jip

Dat de tijd echt voorbij vliegt, bewijst Anouk Hoogendijk met de 2 foto’s die zij nu deelt op Instagram. Op de eerste foto poseert Anouk met haar zoontje in haar armen en de tweede foto is een close-up van Jip. ‘Jip 1 maand. Al 1 maand moeder van dit heerlijke mannetje’, schrijft Anouk eronder. Wij smelten samen met de rest van Nederland weg bij deze twee foto’s, want wat wordt Jip alweer groot, maar wat is het een enorm knappe jongen. Het kuiltje in zijn wang brengt ons al helemaal door het dolle. ‘Jip had een broertje van die boys van mij kunnen zijn. Al die heerlijke kuiltjes!!!!!’, reageert Kim Kötter eronder. ‘Wat een knap stel!!! En wat een lief koppie’, schrijft een ander. Daar zijn wij het alleen maar mee eens. Wat zal Anouk trots en gelukkig zijn met haar drie mannen om zich heen.

https://www.instagram.com/p/CmO4WIgNSel/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Anouk Hoogendijk.

Delen

Meer over Anouk Hoogendijk

ZIEN: Anouk Hoogendijk opnieuw moeder geworden: 'Kan het nog steeds niet bevatten'
ZIEN: Anouk Hoogendijk opnieuw moeder geworden: ‘Kan het nog steeds niet bevatten’
WAUW: Anouk Hoogendijk schittert tijdens zwangerschapsshoot!
WAUW: Anouk Hoogendijk schittert tijdens zwangerschapsshoot!
Lees alle artikelen over Anouk Hoogendijk