100%NL Magazine Romee Strijd
Delen

BABYNIEUWS: Romee Strijd bevallen van een tweede dochter

Romee en Laurens zijn voor de tweede keer ouders geworden van een dochter, genaamd June van Leeuwen. Je ziet de eerste foto hieronder.

Romee Strijd

Romee strijd is één van Nederlands mooiste vrouwen, die jaren model voor onder andere Victoria’s Secret is geweest en nog steeds straalt op fotoshoots. Het topmodel heeft al jaren een relatie met Laurens van Leeuwen, de zoon van presentator Bert van Leeuwen. In 2018 trouwden het stel en in 2020 kregen werden zij voor de eerste keer ouders van een dochter, Mint. Dit jaar maakten Romee en Laurens bekend voor de tweede keer ouders van een meisje te worden.

Tweede dochter

Romee en Laurens zitten stiekem al een paar dagen op een roze wolk, want vorige week vrijdag zijn zij voor de tweede keer ouders geworden van een dochter, genaamd June van Leeuwen. Op Instagram plaatst Romee een reeks prachtige foto’s van de kleine meid. Romee’s oudste dochtertje Mint geeft haar kleine zusje nu al heel veel liefde. Wat een geluk. Wij feliciteren Romee en Laurens met de geboorte van hun knappe dochter.

https://www.instagram.com/p/ClCFrVGMXDX/?utm_source=ig_web_copy_link

Delen

Meer over Romee Strijd

DIT WIL JE: Gratis overnachting in de luxueuze villa van Romee Strijd!
DIT WIL JE: Gratis overnachting in de luxueuze villa van Romee Strijd!
Dít filmpje van Romee's dochter maakt in één klap jouw weekend goed
Dít filmpje van Romee’s dochter maakt in één klap jouw weekend goed
Lees alle artikelen over Romee Strijd