100%NL Magazine Romee Strijd
Zie ook:
Delen

DIT WIL JE: Gratis overnachting in de luxueuze villa van Romee Strijd!

Romee Strijd en haar man Laurens van Leeuwen gooien de deuren van hun luxueuze villa open voor het publiek!

Romee Strijd

Met haar verbluffende looks en stralende uitstraling heeft Romee Strijd de wereld veroverd en zette ze Nederland op de kaart. Ze is inmiddels een grote naam in de modellenwereld en niet alleen te zien op de catwalk, maar ze is ook het gezicht van talloze prestigieuze modemerken.

Buiten de catwalk staat Romee ook bekend om haar down-to-earth persoonlijkheid, wat ze te danken heeft aan haar Nederlandse roots. 😉 Ze deelt regelmatig een kijkje in haar leven via social media, waar ze haar liefde voor reizen, natuurlijke schoonheid én natuurlijk haar gezin uitstraalt.

Gezin

Al heel wat jaren is Romee gelukkig met de liefde van haar leven: Laurens van Leeuwen. Laurens is zelf ook niet geheel onbekend, hij is namelijk een zoon van presentator Bert van Leeuwen! In 2018 beloofden Romee en Laurens elkaar eeuwige trouw en inmiddels zijn ze ook de trotse ouders van twee schatten van dochters. Zij kregen de namen Mint en June. Benieuwd naar het gezinsgeluk van Romee en Laurens? Foto’s van de meiden zie je hier!

Luxueuze villa

Vandaag komt Romee met een wel heel opvallend bericht op haar Instagram, ze opent namelijk de deuren van haar luxueuze villa voor iedereen! In samenwerking met Airbnb stelt ze haar woning beschikbaar voor 1 nacht. Zelf zegt ze hierover: ‘Het verhuren van ons familiehuis gaat niet alleen over het delen van een ruimte; het is een uitnodiging om deel uit te maken van de warme herinneringen die Laurens en ik hier hebben opgebouwd. Ik verheug mij erop om een familie welkom te heten in ons huis en ze een unieke ervaring te bieden. Maak je klaar om te ontspannen en samen qualitytime door te brengen in een ruimte die je helemaal de jouwe kan maken.’

Hoe te gek is dat! Benieuwd naar de uitnodiging van Romee en Laurens? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Romee Strijd

Delen

Meer over Romee Strijd

Dít filmpje van Romee's dochter maakt in één klap jouw weekend goed
Dít filmpje van Romee’s dochter maakt in één klap jouw weekend goed
WOW: Romee Strijd vergelijkt zich met dochter en wij zien geen verschil
WOW: Romee Strijd vergelijkt zich met dochter en wij zien geen verschil
Lees alle artikelen over Romee Strijd