100%NL Magazine Shanice van de Sanden
Zie ook:
Delen

BABYNIEUWS: Shanice van de Sanden voor het eerst moeder geworden

De trotse moeder vertelde dit na een voetbalwedstrijd, waarin zij ook nog een doelpunt scoorde voor haar dochter.

Shanice van de Sanden

Ze is snel als de wind en vastberaden als geen ander – Shanice van de Sanden, de flitsende ster van de Oranje Leeuwinnen! Haar bliksemsnelle acties en onvoorspelbare moves maken haar een geduchte tegenstander en een absolute aanwinst voor het Nederlands vrouwenelftal. Ook speelt Shanice voor de club Liverpool.

Shanice is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Tatjana. De twee maakten eerder dit jaar bekend voor het eerst moeder te worden. ‘We kunnen niet wachten om je te ontmoeten mijn kleine bébé, we houden nu al zoveel van je’, schreef Shanice onder een prachtige foto met haar vriendin.

Babynieuws

Dit weekend maakte Shanice bekend dat zij voor het eerst moeder is geworden van een meisje. Tijdens een voetbalwedstrijd scoorde Shanice en samen met wat medespelers deed zij alsof zij een baby aan het wiegen was. Na de wedstrijd maakte zij het geweldige babynieuws bekend. ‘Aan het begin van deze week ben ik moeder geworden. Ik scoorde voor mijn kleine meisje. Ik ben gewoon zo blij en tevreden’, vertelde Shanice.

De voetbalster was heel blij met de winst en haar doelpunt, maar zij wilde zo snel mogelijk weer naar huis. ‘Ik kan niet wachten om naar huis te gaan en haar in mijn armen te houden. En haar een dikke kus te geven.’ Prachtig nieuws. Hopelijk deelt Shanice binnenkort een mooie foto met haar meisje.

https://www.instagram.com/reel/C0HcZWhsTK-/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram LiverpoolFCW

Delen

Meer over Shanice van de Sanden

LEZEN: Shanice van de Sanden neemt rigoureus besluit
LEZEN: Shanice van de Sanden neemt rigoureus besluit
Shanice van de Sanden deelt bevallingsfoto's: 'Jouw kalmte bracht mij rust'
Shanice van de Sanden deelt bevallingsfoto’s: ‘Jouw kalmte bracht mij rust’
Lees alle artikelen over Shanice van de Sanden