100pmagazine_ellenhoog

Babynieuws voor Ellen Hoog!

Geweldig babynieuws voor Ellen Hoog!

Prachtig nieuws voor oud-hockeyster Ellen Hoog en haar gezin. Zij is namelijk in verwachting! Zij en haar manlief Kelvin verwachten hun tweede kindje. Op Instagram deelt zij een prachtige foto samen met haar gezin, waarin dochter Bowie een foto van de echo vasthoudt. “BABY ON THE WAY” schrijft ze blij op Instagram. Van harte gefeliciteerd met dit mooie nieuws!

Op Instagram stromen de felicitaties binnen. “Yesssss!!!!! Nog een Hooglangie” schrijft oud-hockeyster én vriendin Naomi van As. Anouk Hoogendijk schrijft: “Gefeliciteerd!! Wat een mooi nieuws. Geniet ervan”.

Bowie

Ellen en Kelvin zijn de trotse ouders van dochter Bowie. En binnenkort komt daar dus nog een kleintje bij! Bowie lijkt overigens precies op haar moeder. Ellen deelt wel vaker foto’s van haar dochter. Een echte hartendief!

Hartsvriendinnen

Ellen en Naomi van As zijn allebei ex-hockeyinternationals én vriendinnen voor het leven. Beiden zijn moeder van een prachtige dochter. Naomi heeft dochter Kae samen met Sven Kramer en Ellen Hoog heeft dochtertje Bowie samen met Kelvin de Lang. En gelukkig kunnen de twee kleine dametjes het ook heel erg goed met elkaar vinden! Je ziet de leuke foto’s van de vriendinnen hier.

Bron en Beeld: Instagram Ellen Hoog.