Ellen Hoog deelt mierzoete kiekjes van dochters: 'Wat is het een feestje'
Zie ook:
Delen

Ellen Hoog deelt mierzoete kiekjes van dochters: ‘Wat is het een feestje’

Ellen Hoog is alweer twee maanden geleden voor de tweede keer moeder geworden van een dochter. Naast het harde werken, is het ook non-stop genieten.

Dochter

Ellen Hoog, Kelvin de Lang en dochtertje Bowie zijn alweer twee maanden aan het genieten van hun kleine wondertje, Sev. Het gezin geniet met volle teugen van het babygeluk en zit dan ook nog steeds op een roze wolk. Dat geluk kan Ellen met haar beste vriendin Naomi van As delen, want zij zit samen met Sven Kramer op een blauwe wolk, na de geboorte van hun zoontje Dexx. Op Instagram deelt Ellen de liefste en mooiste foto’s van haar twee dochters en dat doet zij nu weer. Op de drie foto’s te zien die zij deelt, zie je Bowie met haar kleine zusje. Zo te zien is Bowie ontzettend blij met Sev in haar leven en is zij heel trots op haar jongste zus. Mooi om te zien.

Ervaring

Ellen deelt onder de te schattige foto’s van haar dochters haar ervaring over het moeder zijn van twee meiden. ‘Dat ik 2 meisjes zou krijgen had ik, met zelf 2 oudere broers, nooit verwacht, maar wat is het een feestje. En ja, het is ook echt wel eens pittig: zoekende naar de verdeling van aandacht, weinig tijd voor jezelf, een 3.5 jarige eigenwijze draak die ineens denkt dat ze de baas in huis is enz. Maar als ik dan weer zie hoe lief Bowie voor haar kleine levende pop is, vergeet ik dat en smelt ik’, schrijft een trotse Ellen. In de hashtags schrijft Ellen dat alle cliché’s waar zijn, hoe stom het ook klinkt. En wat al duidelijk te zien is op de foto’s die Ellen steeds deelt: Waar Sev is, is Bowie. Nu al echte zusterliefde. Zo mooi om te zien.

https://www.instagram.com/p/Ci0XG7JMALy/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Ellen Hoog

Delen

Meer over Ellen Hoog

Naomi & Ellen smelten weg bij speciale vriendschap tussen kinderen
Naomi & Ellen smelten weg bij speciale vriendschap tussen kinderen
Ellen Hoog viert jubileum met prachtige gezinsfoto in pyjama
Ellen Hoog viert jubileum met prachtige gezinsfoto in pyjama
Lees alle artikelen over Ellen Hoog