100%NL Magazine Zoey Ivory
Delen

BABYNIEUWS: Zoey Ivory verwacht haar eerste kindje!

Heel mooi babynieuws voor Zoey Ivory, zij is in verwachting van haar eerste kindje! Ze deelt een prachtige video.

Zoey Ivory

Zoey Ivory van der Koelen (5 juli 1993) is bekend als Nederlands model. In 2016 volgde ze Jessie Jazz Vuijk op als Miss Nederland en vertegenwoordigde ze Nederland daarna tijdens de Miss-Universe verkiezing. Een jaar daarna won ze het programma Dance Dance Dance met als partner Marnix Lenselink.

Grote liefde

Na een paar lastige relaties heeft Zoey haar grote liefde gevonden – Julius. Via Instagram benaderden ze elkaar en het leek in eerste instantie te gaan om een innige vriendschap. Zo vertelt ze aan Linda: “We konden heel goed samen praten. Vriendschappelijk, er werd niet geflirt. Ik vond dat heel speciaal, ik ken alleen dat mannen in mijn dm’s komen en meteen zeggen dat ik knap ben of een lekkere foto heb. Ik wist niet dat deze mannen nog bestonden.”

Tijdens een avondje uit sloeg de vonk tóch over. “We hadden elkaars telefoonnummer nog niet. We liepen over de grachten in Amsterdam en toen ging hij op één knie om mijn nummer te vragen,” vertelt Zoey lachend.

Babynieuws

Vandaag heeft Zoey Ivory heel leuk nieuws gedeeld op haar Instagram. Zij en haar partner Julius verwachten een kindje! Ze deelt een te leuke video, daarbij schrijft ze: “Baby on the way”. Van harte gefeliciteerd! Je ziet de video hieronder.

https://www.instagram.com/reel/CxpbJ90LA_8/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Delen

Meer over Zoey Ivory

Zoey Ivory in het ziekenhuis: 'Zwanger worden is soms best eng'
Zoey Ivory in het ziekenhuis: ‘Zwanger worden is soms best eng’
Timor Steffens en Zoey Ivory delen zeldzame foto's samen!
Timor Steffens en Zoey Ivory delen zeldzame foto’s samen!
Lees alle artikelen over Zoey Ivory