100%NL Magazine BB Vol Liefde Joy Dani
Zie ook:
Delen

B&B Vol Liefde Joy en Dani: ‘Wij hebben leuk nieuws!’

B&B Vol Liefde Joy en Dani delen geweldig leuk nieuws met hun volgers op Instagram!

B&B Vol Liefde

Het is hét programma van het afgelopen jaar: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smulde er van.

Joy en Dani

Één van de B&B-eigenaren van het afgelopen seizoen was de 26-jarige Joy. De creatieve en mooie Joy was hard op weg om op berg MountJoy een nieuwe community op te bouwen. Na het programma besloot Joy om zijn berg en B&B te verkopen.

Gelukkig voor Joy was één van de kandidaten die bij hem kwam logeren de blonde en goedlachse Dani. De twee zijn nog altijd smoorverliefd en samen genieten ze met volle teugen van het vrije bestaan. Een kijkje op de Instagram van Joy en Dani leert dat de twee álles uit het leven halen. Ze leven een droombestaan!

Leuk nieuws!

Joy en Dani mogen dan nog wel in het buitenland wonen, stilzitten is er niet bij. Op Instagram delen ze heel leuk nieuws met hun volgers!

‘Wij hebben leuk nieuws, al een tijdje zijn wij bezig om hondjes op te vangen en een thuis aan te bieden. Nu willen wij dat natuurlijk groter en beter aanpakken maar daarvoor is meer budget nodig! Nu hebben wij deze toffe t-shirts ontworpen en deze kan je nu bestellen via www.woofsrescue.com op deze manier kan jij een steentje bijdragen aan alle hondjes in nood en heb je een leuke hoodie op je deurmat liggen binnenkort. wat vinden jullie van deze hoodies en t-shirts? We love it!’

De volgers van Joy en Dani vinden het initiatief geweldig en reageren dan ook massaal. ‘Wat een goed initiatief!’, schrijft iemand onder de post. Wil jij Joy en Dani ook steunen? Dat kan via deze website.

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen