100%NL Magazine Marian B&B
Zie ook:
Delen

B&B Vol Liefde Marian vraagt haar volgers om steun

Wat een moeilijke dag voor Marian..

B&B Marian

Het is hét programma van het afgelopen jaar: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smult er van.

Één van de B&B eigenaren die haar geluk beproeft in het programma is de stijlvolle Marian. De B&B die Marian runt in Portugal is net zo chique als zijzelf. De luxe villa ziet er altijd spik en span uit en er ontbreekt haar gasten er aan niets. Helaas voor Marian vond zij niet de liefde van haar leven tijdens het programma.

Ben jij benieuwd hoe de stijlvolle Marian er vroeger uit zag? Dat zie je hier!

Steun

Haar grote liefde moet een openhartoperatie ondergaan. We hebben het over haar steun en toeverlaat: hondje Amy. Aan Vrouw laat Marian hier over weten: ‘Het is allemaal een beetje te veel bij elkaar. Er is ook maar vijftig procent kans dat Amy het overleeft. Ik houd zo veel van haar, zij gaat voor alles.’ Op Instagram vraagt ze daarom ook haar volgers om steun. Zo schrijft ze 2 dagen geleden: ‘Morgen naar Parijs voor Amy’s operatie op 3 oct. Denken jullie aan mij?’. Wij hopen heel erg dat het goed gaat met Amy.’

https://www.instagram.com/p/Cx2N8LzIZq_/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

 

 

Bron en Beeld: Instagram marian_benb_portugal, Vrouw

Delen