100%NL Magazine Beau van Erven Dorens
Zie ook:
Delen

FOTO’S: De onvergetelijke vakantie van Beau en zijn vier zoons!

Op Instagram neemt Beau van Erven Dorens zijn volgers mee in zijn actieve vakantie met zijn zoons.

Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens is een bekende en gerespecteerde figuur in de Nederlandse televisiewereld. Hij werd geboren op 24 december 1970 in Den Haag en is vooral bekend geworden als televisiepresentator, acteur en schrijver. Gedurende zijn carrière heeft hij voor verschillende televisieomroepen gewerkt, waaronder RTL en Talpa. Beau heeft in de loop der jaren verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Televizier-Ring voor zijn programma ‘Beau Five Days Inside’ in 2018.

Gezin

Beau is niet alleen een prominente figuur in de televisiewereld, maar hij is ook een toegewijde echtgenoot en vader. Hij is getrouwd met Selly Vermeijden en samen hebben zij vier kinderen: zoons Bram, Bobbie, Jan en Tijn.

Vakantie

Deze zomer geniet Beau van Erven Dorens van een avontuurlijke en actieve vakantie met zijn vier zoons. Op Instagram geeft de presentator een inkijkje in een vakantie om nooit meer te vergeten!

‘Wat een heerlijke week! We zijn gaan kajakken op de rivier de Soca in Slovenië. De hele dag peddelen in het prachtige, wilde water in de schitterende, ongerepte natuur en ‘s avonds op de camping gezellig met de hele groep eten en na een paar biertjes KO in de tent. En de volgende dag alles opnieuw, alleen dan iets moeilijker. Aan het einde van de week hadden we zoveel geleerd!’

De volgers van Beau vinden zijn vakantie helemaal geweldig. Zo schrijft Bas Smit: ‘Wat kicken!’ en vindt Mark Tuitert het ‘Vet!’. Benieuwd naar de vakantiekiekjes? Die zie je hieronder.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram

Delen

Meer over Beau van Erven Dorens

Tienduizenden likes voor verliefde Beau en Selly: 'Wat een geluk dat ik haar heb getroffen'
Tienduizenden likes voor verliefde Beau en Selly: ‘Wat een geluk dat ik haar heb getroffen’
WHAT!? Beau van Erven Dorens shockeert volgers met lang, krullend haar
WHAT!? Beau van Erven Dorens shockeert volgers met lang, krullend haar
Lees alle artikelen over Beau van Erven Dorens