100%NL Magazine Beau van Erven Dorens
Zie ook:
Delen

Beau van Erven Dorens en Selly pakken koffers en gaan op avontuur

Beau genoot dit jaar niet van een ontspannen vakantie, maar juist van een actieve. Samen met zijn vrouw ging hij het avontuur aan en het ziet er echt prachtig uit.

Beau van Erven Dorens

Na ruim 20 jaar huwelijk zijn Beau van Erven Dorens en zijn vrouw Selly nog altijd even dol op elkaar. Samen beleven ze de mooiste avonturen en hebben ze 4 zoons: Bram, Bobbie, Jan Arie en Tijn. Op Instagram deelt Beau regelmatig de leukste foto’s, en dus ook foto’s van zijn vier knappe zoons. Die zie je hier!

Op avontuur

Hoewel veel mensen op vakantie gaan om uit te rusten en aan het zwembad te liggen, kozen Beau en Selly ervoor om dit jaar actief te zijn tijdens hun vakantie. Het stel maakten een prachtige reis door Engeland en daar deelt Beau een reeks mooie foto’s van.

‘We zijn er! Selly en ik hebben de afgelopen week in Noord Engeland langs ‘Hadrian’s Wall’ gewandeld. Zo mooi en gezellig was het! Gebouwd rond 122 AD in opdracht van keizer Hadrianus, als noordgrens van het Romeinse Rijk. De muur loopt van Newcastle upon Tyne, aan de oostkust (mooi tochtje met de boot uit IJmuiden), naar het dorpje Bowness-on-Solway, aan de Engelse westkust. 147 kilometer door weer en wind, heuvel op, heuvel af, in het spoor van die eeuwenoude muur, die als een stenen rups af en toe een paar honderd meter lang boven de grond komt. Wat een geweldig avontuur om samen het Engelse landschap en tegelijk die boeiende geschiedenis te doorkruisen. De Engelsen waren zonder uitzondering zeer sympathiek en ik hoefde maar één keer bloedworst te eten. Nu snel naar de lokale pub hier in Bowness-on-Solway om de goede afloop te vieren! Onze voeten zijn er aan toe… x’, schrijft hij. Wat een bijzondere reis is dat zeg en wat fijn zo met z’n tweeën op avontuur.

https://www.instagram.com/p/CwGGj-OLjL9/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron: Instagram Beau van Erven Dorens en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Beau van Erven Dorens

Tienduizenden likes voor verliefde Beau en Selly: 'Wat een geluk dat ik haar heb getroffen'
Tienduizenden likes voor verliefde Beau en Selly: ‘Wat een geluk dat ik haar heb getroffen’
WHAT!? Beau van Erven Dorens shockeert volgers met lang, krullend haar
WHAT!? Beau van Erven Dorens shockeert volgers met lang, krullend haar
Lees alle artikelen over Beau van Erven Dorens