100%NL Magazine Beau van Erven Dorens
Zie ook:
Delen

Beau van Erven Dorens deelt romantische foto met zijn vrouw

Beau van Erven Dorens en zijn vrouw maakten afgelopen weekend even quality time voor elkaar. En dat leverde een romantisch kiekje op!

Romantische foto

Na ruim 20 jaar huwelijk zijn Beau van Erven Dorens en zijn vrouw Selly nog altijd even dol op elkaar. Samen beleven ze de mooiste avonturen en hebben ze 4 zoons: Bram, Bobbie, Jan Arie en Tijn. Op Instagram deelt Beau regelmatig de leukste foto’s, en dus ook foto’s van zijn vier knappe zoons. Die zie je hier!

Afgelopen weekend besloten Beau en Selly om samen een frisse duik te nemen. ‘Een frisse duik en de dag kan niet meer stuk!’, schrijft Beau bij het romantische kiekje. Beau en Selly zijn al vanaf een hele jonge leeftijd een stel. Een tijdje geleden plaatste Beau een hele lieve foto uit de oude doos. En wow, wat waren Beau en Selly daar nog jong!

Ziekte Selly

In 2012 werd bij Selly borstkanker geconstateerd. In Linda’s Zomerweek vertelde Beau eerder al over deze zware tijd. ,,Ik was een kletsmajoor, bleef maar praten’’, zei hij. ,,Maar zij gingen gewoon op haar bed zitten. Ze steunden haar door er te zijn. Ik ben een sentimentele zak, maar die kinderen gingen daar gewoon zitten, op dat bed.’’

Beeld: ANP, Bron: Instagram Beau van Erven Dorens

Delen

Meer over Beau van Erven Dorens

Tienduizenden likes voor verliefde Beau en Selly: 'Wat een geluk dat ik haar heb getroffen'
Tienduizenden likes voor verliefde Beau en Selly: ‘Wat een geluk dat ik haar heb getroffen’
WHAT!? Beau van Erven Dorens shockeert volgers met lang, krullend haar
WHAT!? Beau van Erven Dorens shockeert volgers met lang, krullend haar
Lees alle artikelen over Beau van Erven Dorens