Berget Lewis verbluft volgers met bikinifoto
Zie ook:
Delen

Berget Lewis verbluft volgers met bikinifoto “oogverblindend”

Berget Lewis is al een tijdje bezig met sporten en gezond eten en ziet er werkelijk geweldig uit! Op Instagram deelt ze een paar leuke foto’s in bikini op het strand.

Bikinifoto

“Jij bent het grootste project waar je ooit aan zal werken”, schrijft ze bij een foto van zichzelf in een roze bikini. Wat ziet ze er geweldig uit zeg! Ook deelt ze een foto met goede vriendin Edsilia die ook in bikini poseert. De dames zijn duidelijk aan het genieten van een vakantie samen.

Selflove

Berget wil ook nog even kwijt dat ze niet straalt omdat er een man in haar leven is, maar juist omdat er géén man in haar leven is. “Ik ben op dit moment even voldoende en genoeg. We noemen het selflove en dat is het beste cadeau dat ik mijzelf ooit kon geven”, schrijft Berget.

Afvalrace

De zangeres heeft het afgelopen jaar enorm haar best gedaan om gezond te leven en te sporten en viel maar liefst 31 kilo af. Ze vertelde aan het sportplatform Fit at Home dat ze de laatste jaren niet lekker in haar vel zat en veel last had van hoge bloeddruk. “Ik dacht, ik kan wel roepen dat je jezelf moet omarmen, maar als je daardoor tien jaar korter leeft: dat wil ik niet. Er is maar één exemplaar. En dat ben ik. Toen dacht ik: het moet anders.”

 

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Berget Lewis

WAUW: Berget Lewis brengt nieuw nummer uit met héle bijzondere boodschap
WAUW: Berget Lewis brengt nieuw nummer uit met héle bijzondere boodschap
OMG: Berget Lewis laat monden openvallen met nieuwe look
OMG: Berget Lewis laat monden openvallen met nieuwe look
Lees alle artikelen over Berget Lewis