100%NL Magazine Berget
Delen

Berget Lewis is 31 kilo kwijt en deelt foto’s van haar prachtige figuur!

Berget Lewis heeft de afgelopen maanden hard haar best gedaan om gezond te leven en te sporten. En dat is haar meer dan gelukt. Ze is inmiddels 31 kilo afgevallen!

Ze sprak met Fit At Home, het sportplatform van Antje Monteiro, over haar afvalrace. Hoewel ze altijd lekker in haar vel zat, ging haar  gezondheid de laatste jaren achteruit. Ze kreeg last van hoge bloeddruk. “Ik dacht, ik kan wel roepen dat je jezelf moet omarmen, maar als je daardoor tien jaar korter leeft: dat wil ik niet. Er is maar één exemplaar. En dat ben ik. Toen dacht ik: het moet anders.”

Naar eigen zeggen was ze tijdens aan optreden de musical Dreamgirls op haar zwaarst. Toen is ze aan het diëten geslagen en heeft ze meerdere diëten geprobeerd. Toch waren de effecten van deze diëten van korte duur en kwam ze daarna heel snel weer aan. Toen heeft ze het helemaal over een andere boeg gegooid en heeft ze haar eetpatroon onder de loep genomen.

Het begint vooral met een andere mindset”, vertelt Berget. “Ik at m’n groenten, lekker met een kippendij. Eigenlijk at ik kleine porties met minder koolhydraten, maar waar je wel een goed vol gevoel van kreeg.”

Ook is Berget meer gaan bewegen. Ze is aan het wandelen geslagen en traint twee keer per week met een personal trainer. Het resultaat mag er zeker zijn! Ze ziet er prachtig uit.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen