100%NL Magazine wesley en Yolanthe

FOTO: Bijzondere dag voor Wesley en Yolanthe

Ondanks dat de twee niet meer samen zijn, was het wel een hele bijzondere dag voor Wesley en Yolanthe!

Bijzondere dag voor Wesley en Yolanthe

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan; het voetbal-gen stroomt niet alleen bij Wesley Sneijder door zijn aderen, maar ook bij zijn 15-jarige zoon Jessey.

De oudste zoon van Wesley is net zo’n groot voetbaltalent als zijn vader. Gisteren tekende hij zijn eerste jeugdcontract bij FC Utrecht. Een hele bijzondere dag dus!

Wesley is apetrots op Jessey en deelt een foto van Jessey op zijn Instagram. Ook Yolanthe, die jarenlang de bonusmoeder van Jessey was, deelt de foto ook op Instagram. ‘Zo trots op jou! Gefeliciteerd lieverd!!’.

100%NL Magazine Jessey Sneijder

Liefdesbreuk

In 2019 kwam er een einde aan het sprookjeshuwelijk van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder. Na een relatie van 10 jaar ging het stel uit elkaar.

Toch lijkt het erop dat Wesley nog steeds niet over zijn ex is. En dat hij nog steeds gelooft dat het ooit weer goed komt!

In Villa Oranje vertelde de ex-voetballer heel openhartig over zijn tijd met Yolanthe. “Ik heb fouten gemaakt in het huwelijk. Daar heb ik nu heel veel spijt van, maar daar koop je weinig voor”, zegt Wesley. Benieuwd naar wat Wesley nog meer over de relatie te vertellen had? Dat lees je hier.

Bron en Beeld: Instagram