100%NL Magazine Fajah Lourens
Zie ook:
Delen

Binnenkijken nu het nog kan in de luxe miljoenenvilla van Fajah Lourens

Fajah heeft besloten om te gaan verhuizen naar Spanje en daarom zet zij haar miljoenenvilla te koop. Je ziet hier hoe geweldig het er allemaal uitziet.

Fajah Lourens

Fajah Lourens was nog maar 21 jaar oud toen Nederland haar leerde kennen als Yasmin in Goede tijden, Slechte tijden. Sindsdien verscheen Fajah in verschillende films en series, bouwde ze een carrière op als DJ en producer én schreef ze meerdere dieetboeken. Fajah is een bezige bij!

Fajah heeft twee kinderen, dochter Irem en zoontje Shai. Fajah is dol op haar kinderen en dat steekt ze dan ook niet onder stoelen of banken. Al heel jong, op 19-jarige leeftijd, werd Fajah voor het eerst moeder van dochter Irem. Met haar ex Daniël Surig kreeg Fajah nog zoon Shai. Kortgeleden is Fajah voor het eerst oma geworden.

Verhuizen naar het buitenland

Fajah is weer gelukkig in de liefde en samen met haar partner en zoon heeft zij besloten om te verhuizen naar het buitenland en dat terwijl de luxe villa van Fajah nog maar net helemaal af is. Na de laatste vakantie in Spanje weet Fajah het zeker: haar hart ligt in het zonnige zuiden. ‘Ik geniet van elke stap en ik weet dat we hier een plek zullen vinden waar we oud kunnen worden. Het wordt een nieuw avontuur, vol met nieuwe ontdekkingen en herinneringen die we samen zullen creëren’, vertelt zij.

Wat Fajah moeilijk vindt, is dat zij haar kleinkind niet bij zich heeft in Spanje. Daarom probeert zij haar dochter en schoonzoon ook over te halen om daar te gaan wonen. Volgens Fajah zijn zij bijna zover.

Luxe villa

De luxe villa ontbreekt Fajah aan niets en dat bewijst zij met de video die zij deelt. Wij hebben deze video met open mond zitten kijken, want wat ziet het er prachtig uit vanbinnen en vanbuiten. De tuin beschikt over een prachtig zwembad met een gigantische tuin, ligbedden en een loungeset. De woning heeft veel ramen en daardoor is het lekker licht binnen. Zo vallen de prachtige meubels goed op. De donkere keuken past weer perfect bij de bijbehorende tafel en stoelen en de lichte zithoek bij alle accessoires. Om het nog maar niet over die gigantische badkamer en slaapkamers te hebben.

Wij zien onszelf hier wel wonen hoor en wij zijn nu al benieuwd naar de woning van Fajah in Spanje.

https://www.instagram.com/reel/CuyfttOolSp/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Fajah Lourens en RTL Boulevard.

Delen

Meer over Fajah Lourens

Dolgelukkige Fajah Lourens: 'Deze man brengt zoveel moois in ons leven'
Dolgelukkige Fajah Lourens: ‘Deze man brengt zoveel moois in ons leven’
Fajah Lourens over liefdesleven: 'Ik ben verliefd en alle clichés zijn waar'
Fajah Lourens over liefdesleven: ‘Ik ben verliefd en alle clichés zijn waar’
Lees alle artikelen over Fajah Lourens