Fajah Lourens

Fajah Lourens

Fajah Lourens

Op 21-jarige leeftijd brak Fajah Lourens bij het Nederlandse publiek door met haar rol als Yasmin in Goede Tijden Slechte Tijden. Het beviel Fajah zo goed bij GTST dat ze de rol van Yasmin drie jaar heeft gespeeld. Na haar carrière bij GTST speelde Fajah verschillende gastrolletjes, onder andere in Kees & Co, Voetbalvrouwen en Shouf Shouf!.

Naast acteren heeft Fajah nog een andere grote passie: Mode en fitness. Ze bracht daarom in 2016 het boek Killerbody uit. Het boek Killerbody is een dieetboek speciaal voor sporters. Het werd een groot succes en niet veel later bracht Fajah Killerbody 2 uit.

Privé

Fajah heeft twee kinderen, dochter Irem en zoontje Shai. Fajah is dol op haar kinderen en dat steekt ze dan ook niet onder stoelen of banken. Al heel jong, op 19-jarige leeftijd, werd Fajah voor het eerst moeder van dochter Irem. Met haar ex Daniël Surig kreeg Fajah nog zoon Shai.

In 2017 overleed haar ex Daniël aan de gevolgen van een hersenvliesontsteking.. Een harde klap voor Fajah en haar zoon Shai.

Dochter Irem maakte in september 2022 bekend zwanger te zijn. Wat betekent dat Fajah in 2023 een trotse oma zal worden!

Fajah werd recentelijk gespot met een mogelijke nieuwe vlam, maar of zij op dit moment een relatie met hem heeft is nog onbekend.