100%NL Magazine Lieke van Lexmond
Zie ook:
Delen

Binnenkijken nu het nog kan, bij Lieke van Lexmond

Lieke en haar man hebben er de mooiste momenten beleefd, maar het is nu toch tijd voor iets anders. De villa is gigantisch en en héél mooi.

Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond is bij de meeste mensen bekend als actrice van grote Nederlandse films als Toscaanse Bruiloft en Rokjesdag, maar zij heeft ook jaren een rol gehad als Charlie in Goede tijden, slechte tijden. Naast acteren, heeft Lieke ook verschillende programma’s gepresenteerd én zij is model geweest. Dat kan ook niet anders met die knappe looks.

De actrice had tot 2009 een relatie met collega Mark van Eeuwen. Zij gingen als vrienden uit elkaar. Enkele jaren daarna heeft Lieke de liefde van haar leven ontmoet; Bas van Veggel. Het stel is in 2016 getrouwd en samen kregen zij twee zoontjes.

Gigantische woning

Lieke en Bas wonen al jaren in dezelfde woning in Amsterdam Zuid. Het gigantische herenhuis stamt uit 1862, is 392 vierkante meter en daarbij grenst de achtertuin aan het Vondelpark. Het stel heeft twee kinderen, maar deze woning telt zo’n twaalf kamers, waaronder een slaapkamer met een open haard. En oja, de villa beschikt ook over een lift. Na al die jaren is het toch tijd voor iets nieuws en daarom zet het stel de woning voor ruim 5 miljoen euro te koop.

‘Vanuit het hart gesproken, unieke jaren van ons gezin hebben we hier mogen beleven en we houden zielsveel van dit huis. De ruimte, de sfeer en het kunnen ontvangen van vrienden en familie is wat we het meest zijn gaan waarderen’, schrijven Bas en Lieke de website van Broersma. Volgens het stel is de buurt niet ‘over de top als Zuid’ en dat is wat veel mensen zoeken. ‘We hopen dat ons heerlijke huis bewoond zal gaan worden door mensen die hetzelfde zullen ervaren.’

Wij dromen van een woning als deze en wij snappen dat Bas en Lieke hier geweldige jaren hebben beleefd. De nieuwe kopers zullen zich hier vast en zeker net zo op hun gemak gaan voelen.

Benieuwd naar wat foto’s van Lieke’s woning? Klik dan op deze link! 

Bron en Beeld: Instagram Lieke van Lexmond en Broersma Makelaardij

Delen

Meer over Lieke van Lexmond

WOW: Lieke van Lexmond showt lichamelijke transformatie!
WOW: Lieke van Lexmond showt lichamelijke transformatie!
Na maandenlange afwezigheid doorbreekt Lieke van Lexmond de stilte
Na maandenlange afwezigheid doorbreekt Lieke van Lexmond de stilte
Lees alle artikelen over Lieke van Lexmond