header_birgitschuurman
Zie ook:
Delen

SMELT: Birgit Schuurman deelt té schattige foto zoontje Jimi

Birgit Schuurman en haar vriend Sander zijn inmiddels de trotse ouders van een prachtige zoon Jimi. Op Instagram post Birgit een schattige foto van haar kleine spruit.

Birgit Schuurman (44) kondigde in juni aan dat zij en haar vriend Sander samen een kindje verwachtten. De zwangere Birgit deelde geregeld foto’s van haar zwangerschap.

Op 31-12-2021 zijn Birgit Schuurman en haar vriend Sander de trotse ouders geworden van een prachtige zoon: Jimi. Zoon Chico is daarmee grote broer geworden!

Wie wat bewaart heeft wat

Op Instagram postte Birgit vandaag twee schattige foto’s. Op de eerste foto draagt haar jongste zoontje Jimi het eerste pakje dat haar oudste zoon Chico droeg toen hij net geboren was. Op de tweede foto zie je Chico destijds in hetzelfde pakje.

Bij de foto’s schrijft Birgit: “Wie wat bewaard heeft wat… op foto 1 draagt Jimi het eerste pakje dat Chico (foto 2) droeg toen ie net geboren was. Zelfde mama, andere papa’s, zelfde pakje, evenveel liefde!”

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hieronder (SWIPE)

https://www.instagram.com/p/CY1MJl3s4Yk/?utm_source=ig_web_copy_link

Wat een schatje! Zoontje Chico was destijds ook al een echte cutie! Onlangs postte Birgit ook al een prachtige foto van de twee broers samen.

Gezin van Birgit

Jimi is het eerste kindje voor het gelukkige stel samen. Uit een eerdere relatie heeft Birgit al een zoon Chico, die nu dus grote broer is! Haar eerste zoon Chico kreeg ze met haar ex Arne Toonen. De vader van haar tweede zoontje is Sander van Haarlem met wie ze ondertussen alweer langer dan twee jaar samen is.

Bron en Beeld: Instagram Birgit Schuurman.

Delen

Meer over Birgit Schuurman

Dít is de leuke moeder van Katja en Birgit Schuurman
Dít is de leuke moeder van Katja en Birgit Schuurman
WAUW: Birgit Schuurman poseert naakt op het strand
WAUW: Birgit Schuurman poseert naakt op het strand
Lees alle artikelen over Birgit Schuurman