100%NL Magazine Elise Schaap
Zie ook:
Delen

Kijk binnen in de knusse boerderij van Elise Schaap!

Hoe lekker is het om na een drukke periode je even terug te trekken in je eigen, knusse vakantiehuis? Dat kan Elise Schaap! Neem hier een kijkje in haar knusse boerderij.

De boerderij van Elise Schaap

Elise Schaap is één van de drukste actrices die ons land kent. Maakt niet uit waar je kijkt, Elise speelt er in mee. We kennen haar natuurlijk allemaal als Koningin van de typetjes!

Om zich na een drukke draaiperiode weer even helemaal terug te trekken hebben Elise en haar vriend Wouter een boerderij gekocht. Niet alleen is de boerderij gelegen in het Limburgse Roggel, maar het staat ook op de grond van vakantiepark Buitenhof! Het vakantiepark biedt de meest ultieme luxe en zorgt voor een meer dan ontspannen vakantie. Elise kocht de boerderij voor €207.000, maar het beste is dat er ook inkomsten uit opgehaald kunnen worden door de verhuur! Een slimme investering dus. Ook is er naast het park genoeg te doen met prachtige steden als Eindhoven en Maastricht op goede rijafstand.

Foto’s van de vakantieboerderij zie je hier.

Gezin

Samen met haar partner Wouter de Jong en hun dochtertje kunnen ze met deze vakantieboerderij prachtige herinneringen maken. Het stel is gelukkiger dan ooit met hun 6-jarige dochter Ava. Dat was onder andere te zien aan de prachtige foto’s met lieve oprechte tekst van Elise over haar 17-jarig jubileum met Wouter.

Beeld: Instagram Elise Schaap, Bron: Bekendeburen

Delen

Meer over Elise Schaap

Dít is de leuke moeder van Elise Schaap!
Dít is de leuke moeder van Elise Schaap!
Elise Schaap alweer 17 jaar verliefd: 'Mijn hart maakt nog steeds een sprongetje'
Elise Schaap alweer 17 jaar verliefd: ‘Mijn hart maakt nog steeds een sprongetje’
Lees alle artikelen over Elise Schaap