100%NL Magazine Freek Vonk
Zie ook:
Delen

BREAKING NEWS: Freek Vonk en Franka Vedder uit elkaar

Dit maakte Freek vanmorgen bekend...

Freek Vonk

Hij is de meest bekende bioloog van ons land: Freek Vonk! Daarnaast heeft hij ook nog zijn eigen televisieprogramma’s, geeft hij live-shows en is hij daarnaast ook nog bijzonder hoogleraar. Freek kan alles! Zijn liefde voor alle dieren is ontzettend groot, maar doordat hij nergens bang voor is en op alle dieren afstapt, raakt hij ook weleens gewond. Zo is hij in 2017 gebeten door een haai en kwam hij in het ziekenhuis terecht. Van die beet leek hij niet erg onder de indruk en daarom is hij gegaan met zijn werk en hobby.

Uit elkaar

Freek heeft twee jaar lang een relatie gehad met Franka Vedder. Eigenaresse van het gigantische sieradenmerk Franky Amsterdam. De twee leken tot over hun oren verliefd en zij hebben samen de leukste dingen meegemaakt, maar toch is aan hun liefdessprookje een einde gekomen. Dit maakte Freek vanmorgen bekend via Instagram. ‘Via deze weg willen we laten weten dat we hebben besloten om uit elkaar te gaan. Helaas bleek het voor ons een onoplosbare puzzel om onze levens op elkaar af te stemmen. Ondanks dat dit voor ons beiden heel verdrietig is, kijken we óók terug op twee héle mooie en liefdevolle jaren, waarin we ontzettend dierbare herinneringen hebben gemaakt’, schrijft hij.

Gelukkig zijn de twee goed uit elkaar gegaan. ‘Er is absoluut geen ruzie of narigheid tussen ons, en we hadden het allebei graag anders gezien. We houden nog steeds ontzettend veel van elkaar, maar echte liefde betekent helaas soms ook dat je elkaar moet loslaten – hoe droevig dat ook is. We houden samen contact en gaan beiden verder vol positiviteit, optimisme en (nog steeds en voor altijd!) veel liefdevolle support naar elkaar toe!’

https://www.instagram.com/p/CuOR0RQtRiV/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Freek Vonk.

Delen

Meer over Freek Vonk

OEI: Opnieuw een pijnlijke beet voor Freek Vonk in zee
OEI: Opnieuw een pijnlijke beet voor Freek Vonk in zee
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
Lees alle artikelen over Freek Vonk