100%NL Magazine Gaby Blaaser
Delen

BREUK: Gaby Blaaser en vader van dochter uit elkaar

Gaby deelt het nieuws dat zij en de vader van haar dochter van 5 maanden uit elkaar zijn.

Gaby Blaaser

Ze is een onwijs knappe vrouw, heeft een afgetraind lichaam en laat regelmatig de harten van alle mannen sneller kloppen: Gaby Blaaser. De mooie verschijning werd bekend bij het Nederlandse publiek als soapie, toen zij verschillende rollen speelde in onder andere Onder Weg Naar Morgen, Spangas en Goede tijden, Slechte tijden.

Liefdesleven

Een paar jaar geleden deed Gaby de ultieme poging om ware liefde te vinden, ze was toen de Bachelorette. Ze ging naar huis met Joey maar helaas hield de relatie geen stand. Iets later vond Gaby de liefde bij Robin, daarmee kreeg zij een dochter Isabella. Gaby zit al maanden op een roze wolk.

Breuk

Vandaag komt Gaby met het nieuws dat ze niet meer samen is met de vader van haar dochter. Daarover schrijft ze: “De vader van mijn dochter en ik hebben echter besloten om aparte wegen in te slaan. We vragen om respect voor onze privacy tijdens deze persoonlijke overgang. Mijn dochter’s welzijn is mijn prioriteit, en haar toekomst belooft veel. Bedankt voor jullie steun en liefde.” Je ziet het bericht hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Gaby Blaaser

Delen

Meer over Gaby Blaaser

Groot verlies voor Gaby Blaaser 'Vandaag nemen wij afscheid van jou..'
Groot verlies voor Gaby Blaaser ‘Vandaag nemen wij afscheid van jou..’
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Gaby Blaaser