100%NL Magazine Gaby Blaaser en Jim Bakkum
Zie ook:
Delen

Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’

Jim en Gaby hebben jarenlang een relatie gehad en nog steeds kunnen zij het heel goed met elkaar vinden. In een interview vertellen zij allebei over de eerste ontmoeting.

Gaby Blaaser en Jim Bakkum

Gaby Blaaser kennen we allemaal als Nederlandse actrice en influencer. Jim Bakkum is bekend als finalist van Idols en Nederlandse acteur. Jim en Gaby hebben, naast het feit dat zij allebei in films spelen, meerdere dingen met elkaar gemeen. Zo hebben zij jaren geleden een relatie met elkaar gehad. Deze relatie is uiteindelijk stukgelopen, maar de twee kunnen het nog steeds heel goed met elkaar vinden.

Eerste ontmoeting

In een aflevering van Who’s That Girl, is Gaby Blaaser te zien en daarin vertelt zij over haar relatie met Jim Bakkum. Gaby begint te vertellen over de eerste ontmoeting met Jim: ‘Ik was met een vriendinnetje op een regenachtige dag aan het eten bij Palladium op het Leidseplein. En toen kwam er uit het niets, het is eigenlijk een heel gek verhaal, toen kwam er uit het niets een man naar mij toe. Die zei: ‘We zijn al de hele dag op straat aan het casten voor een videoclip van Jim.”

Deze vraag kwam op het moment dat Jim net tweede was geworden bij Idols, dus Gaby vond het wel interessant. ‘Het hele Idols ding was net geweest, dus dan wist je het wel. En hij zei: ‘En we gaan volgende week weg naar Val Thorens. Zou je daar geïnteresseerd in zijn?” Kort daarna stond Gaby tegenover Jim op het vliegveld.

Liefde op het eerste gezicht

Ook Jim wordt over de eerste ontmoeting geïnterviewd. Hij vertelt: ‘Zij was de uitverkorene om in mijn videoclip te spelen. Mijn kerst videoclip The Greatest Christmas Gift heette dat. Ik zag zo’n meisje dat dan mijn vriendin ging spelen in de clip.’

Er was gelijk aantrekkingskracht tussen Jim en Gaby en dat geven de twee gelijk toe. ‘Ja, toen ik hem voor het eerst zag, was wel ja…als je het hebt over liefde op het eerste gezicht, was dat het wel. Ja, ik vond hem meteen heel leuk’, vertelt Gaby lachend.

Jim sluit zich er volledig bij aan. ‘Als je goed kijk in die clip moet je wel het vonkje kunnen zien. Want dat was gewoon wel écht aan de hand dat weekend. Ik denk dat we twee nachtjes samen waren. Volgens mij sliepen wij de tweede nacht al bij elkaar op de kamer zelfs’, zegt hij. De preview van deze aflevering eindigt met een ontmoeting tussen Gaby en Jim. De twee zijn super enthousiast en Gaby roept: ‘Jezus, je bent nog steeds zo knap!’ Zo leuk om te zien dat zij het nog steeds zo goed met elkaar kunnen vinden.

Bron en Beeld: Instagram AvroTros en Npo3

Delen

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Jim Bakkum en Bettina Holwerda glunderen in het ziekenhuis: 'Baby'tje geboren...'
Jim Bakkum en Bettina Holwerda glunderen in het ziekenhuis: ‘Baby’tje geboren…’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum

Meer over Gaby Blaaser

Groot verlies voor Gaby Blaaser 'Vandaag nemen wij afscheid van jou..'
Groot verlies voor Gaby Blaaser ‘Vandaag nemen wij afscheid van jou..’
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Gaby Blaaser