100%NL Beau van Erven Dorens
Zie ook:
Delen

Dit zijn de broers van Beau van Erven Dorens en zóveel lijken ze op elkaar!

Wow, de gelijkenissen zijn verbluffend. Altijd al benieuwd geweest naar de broers van Beau van Erven Dorens?

Beau van Erven Dorens

Na ruim 20 jaar huwelijk zijn Beau van Erven Dorens en zijn vrouw Selly nog altijd even dol op elkaar. Samen beleven ze de mooiste avonturen en hebben ze 4 zoons: Bram, Bobbie, Jan Arie en Tijn. Op Instagram deelt Beau regelmatig de leukste foto’s, en dus ook foto’s van zijn vier knappe zoons. Die zie je hier!

Broers

Presentator Beau van Erven Dorens heeft twee broers: Pieter van Erven Dorens en Jan van Erven Dorens. En vooral de gelijkenissen tussen Jan en Beau zijn verbluffend! Broer Jan is een keer verschenen op de rode loper met Beau samen bij het Gouden Televizier-Ring Gala en verscheen dus ook op de rode loper! Op een foto gemaakt door William Rutten zien we de gelijkenissen goed, het lijken wel tweelingen!

Over broer Pieter is niet veel te vinden, broer Jan is architect. Aan krant De Brug vertelde Jan destijds dat hij het niet vervelend vindt als hij geassocieerd wordt met zijn beroemde broer. Jan: ‘Ik heb er alleen maar plezier van. Als ik mij voorstel tijdens een vergadering, onthoudt iedereen wie ik ben. Maar dat is niet de enige reden: Beau is ook inspirerend. Hij laat zich niet leiden door negativiteit. Hij heeft ambitie en hij is creatief, hij heeft het zo’n beetje uitgevonden. Nee, Beau, mijn oudste broer Pieter en ik hebben nooit strijd. Wij helpen elkaar.’

Broer jan

Broer Pieter

100%NL Magazine

Beeld: William Rutten, Viraaltjes en X.

Delen

Meer over Beau van Erven Dorens

Grote zorgen en slapeloze nachten voor Beau van Erven Dorens: 'Zoon is onbereikbaar'
Grote zorgen en slapeloze nachten voor Beau van Erven Dorens: ‘Zoon is onbereikbaar’
Tienduizenden likes voor verliefde Beau en Selly: 'Wat een geluk dat ik haar heb getroffen'
Tienduizenden likes voor verliefde Beau en Selly: ‘Wat een geluk dat ik haar heb getroffen’
Lees alle artikelen over Beau van Erven Dorens