100%NL Magazine Esmée van Kampen
Zie ook:
Delen

Dít zijn de leuke en knappe broers van Esmée van Kampen!

Esmée van Kampen is een van de deelnemers van het heftige en psychologische programma 'De Verraders', maar wist je dat zij ook twee hele leuke broers heeft?

Esmée van Kampen

In 2010 werd Esmée van Kampen bij het grote publiek bekend door de reclamespotjes van de supermarkt PLUS. Inmiddels kennen we Esmée ook van haar vaste rollen in onder andere ‘Komt een man bij de dokter’ en van haar geweldige rol als Dewi in de serie ‘Familie Kruys’.

De verraders

Ook zien we Esmée veel voorbij komen in diverse televisieprogramma’s. Dit jaar is zij een van de deelnemers van het programma De Verraders. Tijdens het spel van de Verraders is het de bedoeling dat de deelnemers zoveel mogelijk zilverstaven verdienen en de verraders te ontmaskeren.

Afgelopen week ontstond er veel ophef rondom het programma en rondom Esmée. Dit tot groot verdriet van de actrice. Op Instagram liet Esmée weten teleurgesteld te zijn in de keuzes van de makers van het programma. ‘Het doet mij werkelijk verdriet dat er gekozen is voor een bepaalde edit van mij binnen de 2e aflevering van De Verraders en een ander in bescherming werd genomen. Mij neerzetten als iemand die de dood van iemands geliefde inzet als bepaald ‘middel’ binnen het spel is echt walgelijk en is het tegenovergestelde van wie ik ben en waar ik voor sta.’

Broers

Naast haar werk voor de televisie is Esmée ook nog een echt familiemens. Op Instagram deelt ze regelmatig de leukste kiekjes met haar familie, en wij smullen er van! Het plezier straalt van de foto’s af.

Zo deelde Esmée een tijdje geleden ook een hele leuke foto van haar twee broers Kwinten en Justin. Hier schreef de actrice bij: ‘Het is dat m’n broertjes allebei al voorzien zijn van een leuk vriendinnetje, maar zeg nou zelf: zo zijn ze toch éxtra chickmagnets. Of kunnen we beter ‘hotdogs’ zeggen.’

Hieronder zie je de foto’s van de broers van Esmée!

Bron en Beeld: Instagram Esmée van Kampen, AD.nl

Delen

Meer over Esmée van Kampen

HEFTIG: Esmée van Kampen scheert hoofd kaal!
HEFTIG: Esmée van Kampen scheert hoofd kaal!
KIPPENVEL: Esmée van Kampen shockeert volgers met prachtige stem!
KIPPENVEL: Esmée van Kampen shockeert volgers met prachtige stem!
Lees alle artikelen over Esmée van Kampen