100%NL Magazine Esmée van Kampen
Zie ook:
Delen

HEFTIG: Esmée van Kampen scheert hoofd kaal!

Actrice Esmée van Kampen besloot dat het tijd was voor een nieuw begin en scheert haar hoofd kaal!

Esmée van Kampen

In 2010 werd Esmée van Kampen bij het grote publiek bekend door de reclamespotjes van de supermarkt PLUS. Inmiddels kennen we Esmée ook van haar vaste rollen in onder andere ‘Komt een man bij de dokter’ en van haar geweldige rol als Dewi in de serie ‘Familie Kruys’.

Nieuwe look

Een paar weken geleden besloot Esmée van Kampen al dat het tijd was voor een verandering en verruilde ze haar lange lokken in voor een kort, blond kapsel. ‘Hoe cool vinden jullie mijn nieuwe haar?’, schreef ze toen bij de foto’s. De volgers van Esmée vonden haar nieuwe look toen al te gek, kan je je voorstellen dat ze nú helemaal uit hun dak zijn gegaan!

Hoofd kaal

Want Esmée is taking it to the next level: ze heeft haar hoofd kaal geschoren. Bij en video showt ze vol trots het resultaat. En eerlijk is eerlijk, niet iedereen kan deze look hebben, maar Esmée rockt hem! Alle aandacht gaat nu uit naar haar mooie, grote ogen. Wat een stoere chick!

‘Op naar een nieuw begin’

Bij de video schrijft Esmée: ‘Op naar een nieuw begin’. Een paar dagen geleden liet Esmée weten te stoppen met acteren. ‘Het acteren op zichzelf lijnt niet meer op met de persoon die ik van binnen voel en het is tijd voor een andere wind. De entertainmentindustrie is verzadigd met dezelfde mensen en er is weinig ruimte voor vernieuwing en inclusiviteit. Dat ben ik zat.’ Dit liet ze weten via Instagram. Wat ze dan wel gaat doen? Terug de studiebanken in! Ze is nu druk bezig met haar studie edelsmederij.

Bron en Beeld: Instagram Esmée van Kampen

Delen

Meer over Esmée van Kampen

Dít zijn de leuke en knappe broers van Esmée van Kampen!
Dít zijn de leuke en knappe broers van Esmée van Kampen!
KIPPENVEL: Esmée van Kampen shockeert volgers met prachtige stem!
KIPPENVEL: Esmée van Kampen shockeert volgers met prachtige stem!
Lees alle artikelen over Esmée van Kampen