100%NL Magazine broers nick schilder
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dít zijn de leuke broers van Nick Schilder!

Één gezicht! Nou, nee dat nu ook weer niet, maar Nick en zijn broers lijken hebben zeker wat weg van elkaar. En ze zijn ook nog eens muzikaal! Sam en Robert Schilder hebben samen ook een band: Almost Famous.

Broers Nick Schilder

In 2017 vertelden broers Sam en Robert in een interview met RTL Boulevard over de band Almost Famous: “We pakken eigenlijk zoveel mogelijk aan wat we leuk vinden. Het komt weleens voor dat we in het voorprogramma van de 3JS of Nick en Simon doen in een grote zaal, maar het komt ook voor dat we daarachter in een dorpshuisje staan waar nog geen 80 mensen in kunnen.”

DNA Singers

Nick Schilder heeft samen met zijn broers een hele hechte band en vormen samen een hechte familie. Tijdens de uitzending van DNA Singers stonden Robert en Sam op het podium en zongen zij de sterren van de hemel. De teamleiders Jaap Reesema en Jeroen van Koningsbrugge zagen meteen: dit moet familie zijn van Nick Schilder! Ook op het internet waren de kijkers thuis er van overtuigd dat het de broers waren van Nick. ‘Als dit geen Nick moet zijn dan weet ik het ook niet meer’, aldus iemand op Twitter.

Bekijk hieronder de drie broers van Nick Schilder!

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Nick Schilder

WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
Lees alle artikelen over Nick Schilder